Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

KanizsaFest

Nagykanizsa 2017. április 27. - 2017. április 30.

KanizsaFest

KanizsaFest: Egyedülálló kulturális fesztivál Nagykanizsán

 

Nagykanizsa, Zala megye egyik legszebb városa, gazdag történelmi múlttal és egyedülálló kulturális élettel rendelkezik. A város KanizsaFestje az ország egyik legnagyobb és leglátogatottabb kulturális fesztiválja, amely színvonalas programokkal és változatos előadásokkal várja a látogatókat. 

 

A KanizsaFest fő célkitűzése, hogy bemutassa a város és a régió kulturális értékeit, valamint hogy lehetőséget biztosítson a helyi művészeknek és alkotóknak a bemutatkozásra. A fesztivál programja minden évben változatos, de mindig tartalmaz néhány állandó elemet, mint például a koncertek, a színházi előadások, a táncelőadások, a kiállítások és a gyerekprogramok.

 

A KanizsaFest kiemelt figyelmet fordít a fiatalokra, ezért a programban mindig szerepelnek olyan elemek, amelyek kifejezetten a fiatalok számára készültek. A fesztivál ideje alatt számos gyerekprogram zajlik, a legkisebbeknek pedig külön játszóházat alakítanak ki. A KanizsaFest egy igazi családi fesztivál, amely minden korosztály számára kínál valami érdekeset. A fesztivál ideje alatt a város számos helyszínén programok zajlanak, így mindenki megtalálhatja a számára érdekeset.

 

A KanizsaFest az egyik legfontosabb kulturális esemény Nagykanizsa életében. A fesztivál hozzájárul a város kulturális fejlődéséhez, valamint a város turisztikai vonzerejének növeléséhez.

 

Megközelítés

 

Erzsébet tér és környéke, 8800 Nagykanizsa

 

Fürdőajánló 

 

A nagykanizsai fürdő többféle medence és kényeztető szolgáltatás is várja a fürdeni, feltöltődni vágyókat. Az uszoda egész évben látogatható. A Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben egy feszített víztükrű, 533 négyzetméter vízfelületi úszómedence és egy 128 négyzetméteres tanmedence található. A strand területén pedig egy 157,5 négyzetméter vízfelületű és egy 500 négyzetméteres strandmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Emellett többféle wellness szolgáltatás – szaunák, pezsgőfürdő, masszázs, babaúszás, aquafitnesz, fitneszterem, valamint úszásoktatás, büfé várja a látogatókat.

 

Nagykanizsától 20 percnyi autóútra található a zalakarosi fürdő, ahol élményfürdő, gyógyfürdő, termálfürdő, strand és csúszdás aquapark is működik. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Nagykanizsa
Látnivalók