Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Magyar Táncfesztivál

Győr 2021. június 14. - 2021. június 20.

Magyar Táncfesztivál

A Magyar Táncfesztivál a magyar táncművészet egyik legnagyobb ünnepe.

A egyhetes rendezvénysorozat keretében a magyar táncművészet vezető együttesei vesznek részt: a klasszikus balett-től a néptáncon át az alternatív előadásokig a táncművészet minden műfaja képviselteti magát. 

 

Az érdeklődők átfogó képet és információs anyagot kaphatnak a magyar táncművészet vezető társulatairól a Magyar Táncművészek Szövetsége standjánál.

 

Közeli fürdő

A győri fürdő magas színvonalon elégíti ki a fürdőzés, gyógyászat vagy szaunázás és rekreáció céljából ideérkező fürdőzők igényeit. A fürdőben kilenc szabad és beltéri gyógy- és wellness medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy vadonatúj fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel. A kétszintes felújított, frigidáriummal bővített szaunavilág öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a relaxálni vágyókat. 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Győr
Látnivalók