Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Márton napi borfesztivál a Gellértben 2023

Budapest

Márton napi borfesztivál a Gellértben
Novemberben a főváros legizgalmasabb Márton napi programja Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben került megrendezésre.
A borfesztivál az ország ikonikus szállodájában korábban kilenc alkalommal töltötte meg élettel a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett mintegy 3000 m2-en élvezhették a lélegzetelállító helyszíneket.
Itt voltak a híres szálloda összes termében Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhattunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. 
A fesztivál a covid járvány és a hotel felújítása miatt 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben nem kerül megrendezésre, további sorsa bizonytalan.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. november 11.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz.
2023. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók