Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Márton napi borfesztivál a Gellértben

Budapest

Márton napi borfesztivál a Gellértben
Novemberben a főváros legizgalmasabb Márton napi programja Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben került megrendezésre.
A borfesztivál az ország ikonikus szállodájában korábban kilenc alkalommal töltötte meg élettel a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett mintegy 3000 m2-en élvezhették a lélegzetelállító helyszíneket.
Itt voltak a híres szálloda összes termében Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhattunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. 
A fesztivál a covid járvány és a hotel felújítása miatt 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben nem kerül megrendezésre, további sorsa bizonytalan.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Márton napi borfesztivál a Gellértben : november 09.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók