Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Orosházi Advent 2020

Orosháza-Gyopárosfürdő 2020. december 01. - 2020. december 22. Még nem hivatalos időpont
Hely5900 Orosháza-Gyopárosfürdő , Fő tér


Orosházi Advent
Minden advent vasárnap ünnepi hangulat, gyertyagyújtás, koncertek és műsorok várják Orosházán a Szabadság térre kilátogatókat.
Karácsonyi vásár
Orosházi Karácsonyi Vásár Orosháza főtér-rendezvényterén a karácsonyt megelőző hetekben egy kis karácsonyi falu várja az idelátogatókat a forralt bor és kürtőskalács kellemes illatával és a karácsony meghitt hangulatával, a hét minden napján. A gyermekek élményeit 12 méteres, óriás lucfenyő, Betlehem, óriás mesekönyv, fényszarvas és két lovasszán gazdagítják.
Az adventi vasárnapok felemelő hangulatát a tűzterek közötti baráti beszélgetések, a platánfákról csüngő karácsonyi fények és a halk zene adja.
Idén is várja az óvodásokat az adventi kalendárium, melynek – a felajánlásoknak köszönhetően – minden ablaka ajándékot rejt a legkisebbek számára.
Újdonság, hogy idén a négy adventi vasárnapon a Nagycsaládosok Egyesületének közreműködésével játszóház üzemel az egykori hamburgerező melletti helyiségben, ahol a gyermekek szórakozva fejleszthetik kézügyességüket
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Gyopárosfürdőn és Orosházán

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról