Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Orosházi Advent

Orosháza-Gyopárosfürdő
Hely5900 Orosháza-Gyopárosfürdő , Fő tér


Orosházi Advent
Minden advent vasárnap ünnepi hangulat, gyertyagyújtás, koncertek és műsorok várják Orosházán a Szabadság térre kilátogatókat.
Az advent fő helyszíne a város főtere lesz, ahol nagy erőkkel készülnek az ingyenes programok megszervezésére, melynek részét képezik az ingyenes koncertek is. Sztárfellépőkből nem lesz hiány, fellép Zséda és Caramel is.

A korábbi évekhez hasonlóan lesz adventi gyertyagyújtás, adventi mesekönyv, az óvodások számára adventi nyitogatós kalendárium, betlehem, árusok és sok-sok meglepetés. A helyszínen helyet kap az óriási adventi koszorú, melyet minden vasárnap közösen gyújtanak meg 4 órakor.
 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Orosházi Advent : november 29.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Orosháza-Gyopárosfürdő
Látnivalók