Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

Az Élményfürdő összesen 4 medencéjéből egyedül a gyermekmedence tart nyitva, a további 3 beltéri élménymedencét további értesítésig bezártuk.

A lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő felújításakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet teljes cseréjét teszi szükségessé, csak ezt követően, várhatóan a 2023-as szezonban történhet meg az élménymedencék újranyitása.
Az Élményfürdő 3 beltéri medencéjén kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn.
Az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, termálfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban Gyopárosfürdő megnyerte Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriát.
A gyopárosi tó és környékének szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada vonzza ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat.
Gyógyfürdő, gyógyászat
A mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat egy gyopárosi fürdőkúra. A gyopárosi fürdő gyógyvize 34 fok alatt gyulladáscsökkentő, míg magasabb hőmérsékleten az izmok görcsösségét oldó hatásával lehet gyógyír a panaszokra. A fürdő gyógyászati részlegén gyógyvizes medence- és kádfürdő mellett számos egészségügyi szolgáltatás is igénybe vehető.
Élményfürdő
A gyopárosi élményfürdőben több mint hatezer négyzetméteren vízi élményelemek tucatjai fogadják a vendégeket. A komplexum az év minden napján nyitva van,  három kül- és négy beltéri medencével, két óriáscsúszdával várja a fürdőzőket – egyes napokon akár éjfélig is.
A csúszdázás megszállottjait kettő, az emeleti szintekről induló, majd spirálszerűen kanyargó, végül egy kültéri és egy benti medence fölött végződő óriáscsúszda kényezteti.
A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos belső térben sodrófolyosó, nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, megannyi buzgár és gejzír segíti az ellazulást. Éjszakai élményfürdőzésre szombat este nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva.
Strand és parkfürdő
A gyopárosi parkfürdő strandja a nyári szezonban biztosítja a szabadtéri strandolás élményét a fürdővendégek számára. Az egészségmegőrző és -javító fürdőzést több gyógy- és termálvizes medence szolgálja, míg a sportolni vágyókat 50 méteres úszómedence és tanmedence várja. A fiataloknak feszített víztükrű élménymedence, a legkisebbeknek pedig gyermek-élménymedence szerez örömöt. A parkfürdőben található tavon csónakázni és vízibiciklizni is lehet. A strand területén strandkézilabda- és strandröplabdapálya, valamint füves focipálya is van.
Szaunapark
A gyopárosi fürdő szaunaparkjában összesen 10 kabin várja a vendégeket. A legnagyobb, 25 fős finn szauna 3 padsoros, dupla szauna-kályhás megoldással készült, amely arra is alkalmassá teszi a helyiséget, hogy két szaunamester egyszerre dolgozhasson benne.
Ezen kívül 60-70, illetve 70-80 fokos száraz finn szaunák, egy 50-60 fokos aromakabin, a szintén 50-60 fokon üzemelő fényterápiás bioszauna, egy 30-40 Celsius-fokos danárium, 45-50 fokon izzasztó, száz százalékos páratartalmat biztosító gőzkabinok, valamint az 50-60 fokos relax-infrakabin szolgálják a min a Gyopárosfürdőre érkező szaunabarátok egészségét.
Az Év Fürdője verseny
A termalfurdo.hu által szervezett Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő nyerte meg Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriát.

 

Járja be gyopárosi fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.
 

Az élményfürdő beltéri medencéi: Tekintse meg a szabadtéri, télen is nyitva tartó gyógymedencét!


Nézze meg a szaunaparkot is! 


 

Mutatunk videókat is a gyopárosi fürdőről!Hova kiránduljunk a környéken?
A fákkal, padokkal és szökőkutakkal gazdagon díszített orosházi Főtér hangulatos kávézóiban ihatunk egy forró kávét vagy éppen egy hűsítő italt a kültéri asztalok mellett. A Kossuth Lajos utca a város kellemes sétálóutcája. Érdemes még átballagni a Thék Endre utcára, itt található a városi képtár remek állandó és időszaki kiállításaival. Megtekinthető a város egyetlen műemlék épülete, az evangélikus templom.
A város egyik különlegessége az országszerte egyedülálló Kútmúzeum, illetve a hozzá tartozó víztörténeti kiállítás. 800 méterre a Gyopárosi Gyógy-, Park-, és Élményfürdőtől, egy 50 hektáros ősparkban vár az Alföld Gyöngye Kalandpark. Legfontosabb attrakciója egy összefüggő, hosszú pálya ügyességi akadályokkal és csúszó elemmekkel. A leghosszabb csúszó pálya 50 méter. 
A város és a fürdő programjairól itt érdeklődhetünk. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében