Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, termálfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban Gyopárosfürdő megnyerte Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriát.
A gyopárosi tó és környékének szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada vonzza ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat.
Gyógyfürdő, gyógyászat
A mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat egy gyopárosi fürdőkúra. A gyopárosi fürdő gyógyvize 34 fok alatt gyulladáscsökkentő, míg magasabb hőmérsékleten az izmok görcsösségét oldó hatásával lehet gyógyír a panaszokra. A fürdő gyógyászati részlegén gyógyvizes medence- és kádfürdő mellett számos egészségügyi szolgáltatás is igénybe vehető.
Élményfürdő
A gyopárosi élményfürdőben több mint hatezer négyzetméteren vízi élményelemek tucatjai fogadják a vendégeket. A komplexum az év minden napján nyitva van,  három kül- és négy beltéri medencével, két óriáscsúszdával várja a fürdőzőket – egyes napokon akár éjfélig is.
A csúszdázás megszállottjait kettő, az emeleti szintekről induló, majd spirálszerűen kanyargó, végül egy kültéri és egy benti medence fölött végződő óriáscsúszda kényezteti.
A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos belső térben sodrófolyosó, nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, megannyi buzgár és gejzír segíti az ellazulást. Éjszakai élményfürdőzésre szombat este nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva.
Strand és parkfürdő
A gyopárosi parkfürdő strandja a nyári szezonban biztosítja a szabadtéri strandolás élményét a fürdővendégek számára. Az egészségmegőrző és -javító fürdőzést több gyógy- és termálvizes medence szolgálja, míg a sportolni vágyókat 50 méteres úszómedence és tanmedence várja. A fiataloknak feszített víztükrű élménymedence, a legkisebbeknek pedig gyermek-élménymedence szerez örömöt. A parkfürdőben található tavon csónakázni és vízibiciklizni is lehet. A strand területén strandkézilabda- és strandröplabdapálya, valamint füves focipálya is van.
Szaunapark
A gyopárosi fürdő szaunaparkjában összesen 10 kabin várja a vendégeket. A legnagyobb, 25 fős finn szauna 3 padsoros, dupla szauna-kályhás megoldással készült, amely arra is alkalmassá teszi a helyiséget, hogy két szaunamester egyszerre dolgozhasson benne.
Ezen kívül 60-70, illetve 70-80 fokos száraz finn szaunák, egy 50-60 fokos aromakabin, a szintén 50-60 fokon üzemelő fényterápiás bioszauna, egy 30-40 Celsius-fokos danárium, 45-50 fokon izzasztó, száz százalékos páratartalmat biztosító gőzkabinok, valamint az 50-60 fokos relax-infrakabin szolgálják a min a Gyopárosfürdőre érkező szaunabarátok egészségét.
Az Év Fürdője verseny
A termalfurdo.hu által szervezett Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő nyerte meg Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriát.

 

Járja be gyopárosi fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.
 

Az élményfürdő beltéri medencéi: Tekintse meg a szabadtéri, télen is nyitva tartó gyógymedencét!


Nézze meg a szaunaparkot is! 


 

Mutatunk videókat is a gyopárosi fürdőről!Hova kiránduljunk a környéken?
A fákkal, padokkal és szökőkutakkal gazdagon díszített orosházi Főtér hangulatos kávézóiban ihatunk egy forró kávét vagy éppen egy hűsítő italt a kültéri asztalok mellett. A Kossuth Lajos utca a város kellemes sétálóutcája. Érdemes még átballagni a Thék Endre utcára, itt található a városi képtár remek állandó és időszaki kiállításaival. Megtekinthető a város egyetlen műemlék épülete, az evangélikus templom.
A város egyik különlegessége az országszerte egyedülálló Kútmúzeum, illetve a hozzá tartozó víztörténeti kiállítás. 800 méterre a Gyopárosi Gyógy-, Park-, és Élményfürdőtől, egy 50 hektáros ősparkban vár az Alföld Gyöngye Kalandpark. Legfontosabb attrakciója egy összefüggő, hosszú pálya ügyességi akadályokkal és csúszó elemmekkel. A leghosszabb csúszó pálya 50 méter. 
A város és a fürdő programjairól itt érdeklődhetünk. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében