Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Palkonya Hangja Fesztivál

Villány

Palkonya Hangja Fesztivál

A Villányi Borvidék különleges minifesztivája, a Palkonya Hangja Fesztivál várja a bor és a zene iránt érdeklődő vendégeket.

 

A Haraszti Birtokon a szőlőtőkék között négy napon át az afrikai zene, a dub, a hiphop és az elektronikus tánczene lesz a főszerepben. A fesztiválon a zene mellett kiváló borok, a nemzetközi gasztronómia termékei, illetve csodálatos panoráma várja az érdeklődőket. A két hektáron elterülő, maximum 800 főt befogadó rendezvény igyekszik megtartani a szőlőhegy egyedi varázsát és tömeg helyett laza üldögélős, fröcssözős hangulatot teremteni.

 

Kézműves fesztivál saját borral, saját ételekkel, saját zenekarokkal és sok külföldi vendéggel.

 

Helyszín: Palkonya, Haraszti Birtok

 

A képre kattintva megtekintheti az előző fesztiválok képeiből összeállított galériát! 

 

A 2018-ban első alkalommal megrendezett fesztivál néhány emlékezetes pillanatát foglalja össze alábbi videó:

 

Közelben lévő fürdők

 

A siklósi fürdő Palkonyától 20 perc alatt elérhető autóval, egész évben fogadja a feltöltődni érkezőket. A Siklósi Vár közelében található fürdőben nyitott és fedett medencék, szaunák, sport és gyermekbarát szolgáltatások várják a vendégeket. Siklóstól további 10 percnyi autózással megközelíthető a harkányi fürdő, amely hatalmas, parkosított környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részével minden korosztály számára kínál rekreációs lehetőséget. 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Palkonya Hangja Fesztivál: augusztus 01.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...