Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Palkonya Hangja Fesztivál 2023

Villány

Palkonya Hangja Fesztivál

A Villányi Borvidék különleges minifesztivája, a Palkonya Hangja Fesztivál várja a bor és a zene iránt érdeklődő vendégeket.

 

A Haraszti Birtokon a szőlőtőkék között négy napon át az afrikai zene, a dub, a hiphop és az elektronikus tánczene lesz a főszerepben. A fesztiválon a zene mellett kiváló borok, a nemzetközi gasztronómia termékei, illetve csodálatos panoráma várja az érdeklődőket. A két hektáron elterülő, maximum 800 főt befogadó rendezvény igyekszik megtartani a szőlőhegy egyedi varázsát és tömeg helyett laza üldögélős, fröcssözős hangulatot teremteni.

 

Kézműves fesztivál saját borral, saját ételekkel, saját zenekarokkal és sok külföldi vendéggel.

 

Helyszín: Palkonya, Haraszti Birtok

 

A képre kattintva megtekintheti az előző fesztiválok képeiből összeállított galériát! 

 

A 2018-ban első alkalommal megrendezett fesztivál néhány emlékezetes pillanatát foglalja össze alábbi videó:

 

Közelben lévő fürdők

 

A siklósi fürdő Palkonyától 20 perc alatt elérhető autóval, egész évben fogadja a feltöltődni érkezőket. A Siklósi Vár közelében található fürdőben nyitott és fedett medencék, szaunák, sport és gyermekbarát szolgáltatások várják a vendégeket. Siklóstól további 10 percnyi autózással megközelíthető a harkányi fürdő, amely hatalmas, parkosított környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részével minden korosztály számára kínál rekreációs lehetőséget. 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. augusztus 03. - 2023. augusztus 06.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz.
2023. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...