Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Pesthajnal

Budapest 2015. április 29.

Pesthajnal

Táncold magad munkába! Kezdd a pesthajnallal a napod, mozgással, zenével, reggelivel, jókedvvel! Utána indulhatsz is dolgozni, tele energiával!

 

A pesthajnal a koránkelők, munkába indulók reggeli bulija. A pesthajnal felpörget jógával, masszázzsal, zenével, tánccal, jókedvvel és reggelivel, hogy energikusan és vidáman induljon a nap.

 

Helyszín: AnKERT (Budapest, Paulay Ede u. 33.)

 

 

Fürdők a közelben 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók