Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Pünkösdi játékkavalkád Zalakaroson 2022

Zalakaros
HelyZalakarosi Fürdő


Pünkösdi játékkavalkád Zalakaroson
2019. június 8-10. között a Zalakarosi Fürdőben a mókáé és a felhőtlen kikapcsolódásé a főszerep. A programok között minden korosztály megtalálja azt, amellyel örömteli a szórakozás.
Lesz gyerek aqua salsa, családi csocsó parti, hullám salsa, gyerek strandfoci és vízi disco. A Kreatív kuckóban pünkösdi koronakészítéssel várják a gyerekeket,de lesz még pünkösdi rajzverseny és pünkösdi királyválasztás is, valamint Ki nevet a végén családi társasjáték is.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. június 08. - 2022. június 10.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Zalakaroson

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Zalakaros
Látnivalók
Szállások
Hotel Karos Spa