Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Sauna Party a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőben

Budapest 2020. február 28.
HelyPesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő


Sauna Party a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőben
Budapesten, az egészséges szaunázás szerelmeseinek rendezett egész estés fürdő- és szaunaparty a Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő 2019-ben átadott, a város legújabb fürdőjében.
Minden pénteken 20.30 és 2.00 óra között
A belépőjegyekkel a program napján tudnak belépni 20:30 órától.
A belépő ára: 6.000 Ft
Az aktuális heti témákról itt lehet érdeklődni. 
Ha nem szeretne előre jegyet venni, vagy nincs bankkártyája, az sem baj, a helyszínen is megveheti készpénzzel 19:00-21:00–ig a fürdő pénztárban.
Fürdőruhamentes éjszakai szaunázás Budapesten!
SteierleIN ValentIN 
Szerelmes összebújás ? Romantikus vacsora ? Szirupos üzenetek ? Rózsaszirom és pezsgő?
A Sauna Party  csapata február 14-én fergeteges SteierleIN napot tart. Nálunk nem csak a szaunában ülő vendég lesz csöpögős... 
Ha a péntek estét szerelmeddel nálunk töltitek, jó helyen jártok. Lesz szívecske , szerelmes dalok  , cukiskodás , meg tepertőkrémes kenyér .
Azokra is gondoltunk ám, akik kihagynák a szirupos romantikát. Nekik - egyenesen Németországból - Steierlein Tamás rendesen odapörköl zseniális programjaival.
Szóval ha szerelmes vagy, azért, ha nem, akkor azért tarts velünk február 14-én 20:30-tol a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdőben a Sauna Party-n.
Szem nem marad szárazon.
“Haccójjon!”


Több információ a programról


Témába vág

Kastély- és fürdőtúra Északnyugat-Magyarországon

A csodaszép japán- és angolkerttel, szobrokkal és 41 szobával rendelkező sorokpolányi kastélyt évente egyszer vehetjük birtokba, de a fertődi Esterházy, a körmendi Batthyány, a sárvári Nádasdy, a nagycenki Széchenyi-kastélyt minden nap megnézhetjük, a Duditsban meseszép esküvőt rendezhetünk, a zsennyei Bezerédjben pedig igazi művész környezet tárul elénk.

Szökjön ki egy fürdőbe: 2020. február 29-én 50% kedvezményt adnak a fürdők

Szökőév alkalmából 2020-ban is megrendezi a Fürdőszövetség a „Szökjön ki egy fürdőbe” akciót. A kezdeményezéshez csatlakozott fürdők 2020. február 29-én 50% díjkedvezménnyel és programokkal várják a vendégeket. A fürdőket egy térképen is összefoglaltuk.

Exkluzív gyógyászat és különleges élményfürdők Baranya és Tolna megyében

Az Év Fürdője, exkluzív gyógyászati központok, élményfürdők, szivárvány csúszda, izgalmas kincses, kalózhajós gyerekbirodalmak is találhatók a két dél-dunántúli megye fürdői között.