Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Sauna Party a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőben

Budapest 2019. december 06.
HelyPesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő


Sauna Party a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőben
Budapesten, az egészséges szaunázás szerelmeseinek rendezett egész estés fürdő- és szaunaparty a Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő 2019-ben átadott, a város legújabb fürdőjében.
Minden pénteken 20.30 és 2.00 óra között
A belépőjegyekkel a program napján tudnak belépni 20:30 órától.
A belépő ára: 6.000 Ft
Az aktuális heti témákról itt lehet érdeklődni. 
Ha nem szeretne előre jegyet venni, vagy nincs bankkártyája, az sem baj, a helyszínen is megveheti készpénzzel 19:00-21:00–ig a fürdő pénztárban.
Fürdőruhamentes éjszakai szaunázás Budapesten!
Ho-ho-ho! Télapó itt van! 
Só a subája, jég a cipője, leng a törölközője!
Van zsákjában minden jó, illóolaj, jódos só.
Tudta, hogy a Mikulás pénteken érkezik ? 
Várja Önt is egy hamisítatlan Sauna Partys péntek estére, ahová ezúttal a Mikulás  is betoppan. Hozza magával díszes kompániáját, jönnek a rénszarvasok , a díszes szán , a krampuszok  és talán még Télanyó  is beugrik izzadni egyet.
Dia, Dóri, Peti és Tibi vár, hogy igazán megizzasszon mindenkit.


Több információ a programról


Témába vág

5 gyönyörű termálfürdő légifelvételen

Látványos légifelvételeken Magyarország termálfürdői! A drónnal készült fotók egy olyan nézőpontból mutatják be ezeket az épületeket és medencéket, amilyenből még biztosan kevesen látták.

10 + 5 érv a kivi mellett

Gyerekkorunk óta hallgatjuk és próbáljuk betartani a régi bölcsességet, mely szerint az őszi és téli időszakban érdemes minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket. Ha a kivire esik a választásuk, számos okunk van rá, hogy ne csalódjunk. Ráadásul akár otthon is szüretelhetünk belőle...

Forró fürdővel a pihentető alvásért

Az alvászavar manapság szinte népbetegségnek számít, amit az egymást váltó időjárási frontok és az óraátállítás csak erősítenek. Forró fürdővel, gyakori szaunázással, és gyógynövényekkel azonban sokat javíthatunk a helyzeten.