Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Strandkézilabda-világbajnokság

Budapest 2016. július 12. - 2016. július 17.
HelyPalatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő


Strandkézilabda-világbajnokság

Július 12-18. között a margitszigeti Palatinus strand területén rendezik a 7. Strandkézilabda-világbajnokságot, amelyen női és férfi válogatottunk is érmekért száll harcba.

A kézilabda-barátok és a strandkézilabdát még nem ismerők számára ideális program a világbajnokság mérkőzéseinek megtekintése, amelyen ráadásul fényes magyar sikerek is várhatóak. Összesen 24 csapat képviselteti magát: 12 együttes a női, míg ugyancsak 12 a férfi mezőnyben áll rajthoz.

 

Helyszín: Palatinus strand

 

A margitszigeti Palatinus volt Budapesten az első olyan fürdő, amely a szabadban való strandolást lehetővé tette. 2017-ben téliesítették a strandot, így egész évben nyitva tartó fürdővé vált, amelyben 4 új beltéri medencét lehet igénybe venni. Az alagsorban kialakításra került egy wellnessrészleg, ahol egy 100 négyzetméteres, élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medence, egy 60 négyzetméteres gyerekmedence, hideg és meleg vizes merülőmedence, szaunák (gőzkamra, geotermikus és finn szauna) kaptak helyet. A nyári szezonon kívül a beltéri medencék és 2 kültéri medence (egy úszómedence és egy termálmedence) üzemel.  

2018-tól egy csaknem 1.000 nm-es új játszótér várja a gyermekeket családias környezetben. Három korcsoportra külön kialakított játék blokkokkal, játszóvárral. Újdonságként idén már egy vizes terepasztal is várja majd a kicsiket. Kialakításra került továbbá egy gumi burkolatos lábtenisz pálya és a kültéri fitness park területe is megújult.

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók