Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Szaunázók hétvégéje az Aquaworldben 2022

Budapest
HelyAquaworld Resort Budapest


Szaunázók hétvégéje az Aquaworldben
A Magyar Fürdőszövetség október elején rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét. Ebből az alkalomból az Aquaworld Resort Budapest egyedülálló szauna programsorozattal készül a szauna szerelmeseinek, ahol a látogatók kedvükre válogathatnak a napi több alkalommal megrendezett szaunaprogramok közül.

A hagyományteremtő céllal alapított eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

 

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, illetve különleges, szaunamester által vezetett felöntéseket.

Központilag pedig október 2-án 16:00 órakor a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna felöntés – Hivatalos Szezonnyitó Szaunaprogram – fog megvalósulni az ország több településén.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. szeptember 30. - 2022. október 02.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz.
2022. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók