Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Szaunázók hétvégéje az Aquaworldben 2022

Budapest 2022. szeptember 30. - 2022. október 02.
HelyAquaworld Resort Budapest


Szaunázók hétvégéje az Aquaworldben
A Magyar Fürdőszövetség október elején rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét. Ebből az alkalomból az Aquaworld Resort Budapest egyedülálló szauna programsorozattal készül a szauna szerelmeseinek, ahol a látogatók kedvükre válogathatnak a napi több alkalommal megrendezett szaunaprogramok közül.

A hagyományteremtő céllal alapított eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

 

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, illetve különleges, szaunamester által vezetett felöntéseket.

Központilag pedig október 2-án 16:00 órakor a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna felöntés – Hivatalos Szezonnyitó Szaunaprogram – fog megvalósulni az ország több településén.

2022. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók