Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Szegedi Gyereknapi Piknik 2019

Szeged 2019. május 25. - 2019. május 26.
Hely6726 Szeged, Újszegedi Erzsébet Liget


Szegedi Gyereknapi Piknik
A Szegedi Gyereknapi Pikniken a gyerekek megismerkedhetnek az egészséges életmóddal, a népi- és hagyományőrző játékokkal, különböző sportokkal, és a természetvédelemmel. 
Május utolsó hétvégéjén ismét a kicsiké a főszerep, hiszen jön a nagy sikert aratott Fergeteges Szegedi Gyermeknapi Piknik! Látványos dínó show, lovaskocsikázás, lovagoltatás, bűvész-bemutatók, ügyességi versenyek és gigantikus vidámpark várja a szegedi családok apraja-nagyját az Újszegedi Partfürdőn. A Piknik egyik legfőbb célja, hogy a család kicsi kincseit megismertesse az egészséges életmóddal, a különféle sportágakkal, a tudományokkal, a környezet- és természetvédelem fontosságával, továbbá régi népi és hagyományőrző játékainkkal.

A legjobb elérhető szállások Szegeden

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2019. évi részletes program
Állandó programok:
Czékus Vidámpark (féláron!), Élő Dino Show, Giga Darts Foci, Szegedi Hadipark, lovagoltatás, lovaskocsiztatás, arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés, csillámtetoválás, kutya találkozó, meseolvasás, és rengeteg meglepetés mindkét napon!
A legkisebbeket igazi hagyományos gyerekmegőrzővel várják, ami kis pihenést nyújt a színes forgatagban. Készülnek még tudománysátorral, és környezetvédelmi játékokkal a világ kis felfedezőinek.
Ezen túl rengeteg előadásra és bemutatóra is számíthatnak a kilátogatók: ilyen például a ló-, és kutyaterápiás bemutató, az örökbefogadott állatok találkozója, de különböző tánciskolák is fergeteges show-val szórakoztatnak, valamint régi népi és hagyományőrző játékok is kipróbálhatók lesznek.


Több információ a programról


Témába vág

7 dolog, amit mindenképp próbáljunk ki, ha fürdőbe megyünk

Ha végre eljutunk fürdőzni, már nemcsak a csobbanás vagy a csúszdázás az, amiért napokig ellennénk ott, hanem azok a különböző kezelések, szauna szeánszok, masszázsok, pakolások, amelyek kellemes felfrissülést kínálnak.

Épül az ország egyik legnagyobb fürdőkomplexuma

Miskolctapolcán építik fel az ország egyik legnagyobb wellness központját. Nyolc beltéri és két kültéri medence kap majd helyet a legkorszerűbb fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben, amelyet várhatóan jövőre avatnak fel.

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!