Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Szolnoki Zenei Fesztivál 2022

Szolnok

Szolnoki Zenei Fesztivál

A fesztivál megrendezésének célja, hogy olyan regionálisan, országosan és nemzetközileg is kiemelkedő kulturális eseménysor valósuljon meg, mely elnyeri a közönség bizalmát, és egyben hagyományt teremt.

Az első Szolnoki Tavaszi Zenei Fesztivált 1993-ban került megrendezésre. A második fesztiváltól kezdődően, a rendezvény házigazdája volt 20 éven keresztül a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar, akik olyan zenész óriásokkal koncerteztek együtt Szolnokon, mint Maurice André trombitaművész, Isaac Stern hegedűművész, Fischer Annie zongoraművész, Murray Perahia zongoraművész, Jean-Pierre Rampal fuvolaművész.

 

Közeli fürdő

 

A szolnoki fürdő Tiszaliget városrészében, csodás környezetben várja a vendégeket. A Liget fürdőt körülölelő gyönyörű park, a csónakázó tó és nem utolsósorban a termál-, úszó- és gyermekmedencék komoly vonzerőt jelentenek. 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. november 25. - 2022. december 22.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Szolnok
Látnivalók