Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

The Color Run

Budapest 2016. június 18.

The Color Run

A Color Run egy 5 km-es táv, melyet nem szabályoz semmiféle időkorlát. Részvevőinek száma több ezerre tehető és már nevük is van: Ők a “Color Runnerek”, “Színes Futók”, akiket minden km-nél, tetőtől talpig különböző színű porral borítunk be.

 

A The Color Run Budapest egy családi esemény, ahol minden korosztály jól érezheti magát. A versenyre nem kell edzetten lenni, bárki teljesítheti a 5 km-es távot. A futók sétálhatnak, kocoghatnak vagy futhatnak, a lényeg, hogy jól érezzék magukat.

 

A The Color Run egy jótékonysági esemény is, ahol a befolyt összegből a szervezők különböző jótékonysági szervezeteket támogatnak. A 2023-as The Color Run Budapesten a befolyt összegből a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogatják.

 

A The Color Run Budapest története

 

A The Color Run Budapest először 2014-ben került megrendezésre, és azóta az egyik legnépszerűbb futóversennyé vált Magyarországon. A versenyen minden évben több ezer futó vesz részt, minden korosztályból és képességből. Ez egy nemzetközi futóverseny, amelyet a világ több mint 60 országában rendeznek meg. A verseny célja, hogy egy vidám és színes közösségi élményt nyújtson a futóknak, minden korosztályból és képességből.

 

Fürdőajánló 

 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér a közelben található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A szomszédságában (mindössze 850 méterre) található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 
 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók