Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Tihanyi Pünkösdi Pálinka Piknik 2022

Tihany

Tihanyi Pünkösdi Pálinka Piknik

A több tucatnyi típusú pálinkán kívül számos pünkösdi és gasztronómiai program várja a kicsiket és nagyokat a tihanyi Mádl Ferenc téren.

Az ország legjobb pálinkaházai jelen vannak, csak úgy mint a rengeteg gasztro-kézműves termékeket felvonultató manufaktúrák, családi vállalkozások. Számos remek program, kirakodóvásár vár minden érdeklődőt. 

 

Közeli fürdő

 

Tihanytól 10 percnyi autóútra található a balatonfüredi aquapark, mely feledhetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az Annagorában többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja a vízi élményekre szomjazó strandolókat az élményfürdőben.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. június 04. - 2022. június 06.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Tihany
Látnivalók