Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Szentgotthárd
Közvetlen átjárás: Szentgotthárd Spa & Wellness
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

A Gotthard Therme Hotel & Conference Magyarország legnyugatibb városában várja a vendégeket közvetlen átjárással a Szentgotthárd Spa & Wellness fürdőbe.

A szálloda természeti szépségben gazdag, káprázatos környezetben található, a magyar-osztrák-szlovén határ közelében fekszik, három nemzet kultúráját és hagyományait őrzi, mely megannyi programlehetőséget és kulturális programot tartogat az ideérkezők számára.

 

Az Őrség kapujában, 148 kényelmes és tágas szobával, félpanziós ellátással, korlátlan Soft Drink italcsomaggal és fürdőhasználattal várja vendégeit a négycsillagos szálloda. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik, amely kellemes kilátást kínál a fürdőre, illetve a környező tájakra.

 

A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú termálfürdő, mely a mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, sportolási lehetőségekkel, wellness kezelésekkel biztosítja a pihentető kikapcsolódást. Az egész évben működő animációs termálpark komplex szolgáltatást, tökéletes kikapcsolódást és regenerálódást nyújt az ideérkező vendégek számára. A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van.

 

A szállodában a „termál örömeket” csak a kulináris élvezetek múlják felül. A hotel hangulatos étterme kertre nyíló terasszal, bőséges és egészséges reggelivel, valamint a regionális, magyar és nemzetközi specialitásokból összeállított vacsorával várja a vendégeket. A vendégeknek a félpanziós ellátás mellett korlátlan, napközben elérhető Soft Drink italcsomag áll a rendelkezésükre.
Szállásárak