Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Thermal Resort Lendava (Szlovénia)***

Lendava (Lendva)
Közvetlen átjárás: Terme Lendava (Szlovénia)
wellnesswellness
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
Árak és információk

Bemutatkozás

A Thermal Resort Lendava összeköti a szállodát, az apartmankomplexumot és a kempinget, mindezt gazdag termálkínálattal, amely a léleknek és a testnek egyaránt felüdülés.


A tökéletes pihenést és kikapcsolódást szállodánk egyedülálló paraffinos termálvize biztosítja. A több, mint 1800 m²-es területen mindenki megtalálja a számára ideális helyszínt, legyen szó pihenésről, mókáról, játékról vagy csak egyszerűen vizes élményekről. A lendavai termálvíz különlegessége a magas paraffintartalom, így egyedülálló Szlovéniában. A lendvai Petišovci PT-20 fúrásból származó vizet 1981. március 19-én természetes gyógyhatású vízzé nyilvánították, így a fürdő elnyerte a Természetes Gyógyfürdő címet is.

A víz természetes gyógyító hatásai közel fél évszázada enyhítik a krónikus reumás betegségek, a sérülések utáni állapotok, valamint a motoros és perifériás idegrendszeri műtétek problémáit. A paraffinos gyógyvíz a bőrproblémákon is segít.

Szállásárak