Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Faipari termékek kiállításai - Fürdők, szaunák, munkalapok és még kaszinóasztalok is

2022. 08. 16. 07:49
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

A magyar kaszinó épületek egyébként ma is csodálatosak, de ha a fénykorukat is szeretnéd látni, a kiállításokat biztos hogy imádni fogod. Ha pedig a történelemben utaznál és imádod a fákat, ezek a kiállítások elégíthetik ki leginkább az igényeidet. Legyen szó pókerasztalokról vagy rulett kerekekről, ezeken a kiállításon mindent megtalálhatsz. Mindazonáltal ezek a kiállítások mindenben tükrözik egy több tíz vagy száz évvel ezelőtti kaszinó emlékét, így ha érdekelnek ezek a régi épületek és tárgyak ne aggódj, nem csak asztalokkal találkozhatsz.

A régmúlt emlékei kiállítás formájában

Ha mindig is érdekelt a történelem, a magyar kaszinó épületekkel kapcsolatos kiállításokon megcsodálhatod a világ első kaszinóinak asztalait és betekintést nyerhetsz a régmúlt emlékeibe. Amennyiben pedig megfelelő kiállítást választottál, egészen úgy érezheted majd magad, mintha magába a történelembe csöppennél. A kaszinó kiállítások így nem is csoda hogy ekkora népszerűséggel bírnak.

 

Ha érdekelnek a fa asztalok, érdemes megemlítenünk számodra, hogy a legnépszerűbb asztalok a múltból mind mind a pókerhez - azaz a szerencsejátékhoz köthetőek. A poker Magyarország online játékai a mai napig a legnépszerűbbek az elérhető ajánlatok között, így azt is mondhatjuk hogy ez voltaképpen érthető is.

 

A legnépszerűbb kiállítások napjainkban

A faipari termékek csodálatos világa nagyszerű eseményekkel várja az érdeklődőket, így ha érdekel ez a világ hoztunk neked egy meglepetés cikket. Összegyűjtöttük a jövőben zajló legfontosabb eseményeket, amik nagyszerű élményeket biztosíthatnak ha egy kiállításra látogatnál el.

 

Cikkünkben olyan kiállításokról fogunk beszélni, ahol mindenféle faipari termékkel találkozhatsz, kapcsolódjon akár fürdőkhöz, szaunákhoz vagy kaszinók asztalaihoz - így bármilyen faipari termékhez.

 

A legnépszerűbb fa asztal a múltból: a pókerasztal történelme

A pókerasztalok megjelenése az 1900 -as évekre tehető, amikorra már kialakultak a mai póker szabályai. Az évek alatt persze sokszor változott a stílus, a kialakítás és az asztal anyaga is, de elektronikus póker asztalok ide vagy oda, a legjobb póker játékhoz kialakított asztalok az elmúlt évtizedekben mind fából készültek.

 

A divat tehát változott, de a játékosok újra is újra visszatértek a fa póker asztalok iránti igényeik felé, és ez részükről a mai napig megmaradt.

 

Faipari kiállítások szerte a világban

Ahogy az emberek egyre inkább igénylik a természetes alapanyagokat és sokkal inkább visszavágynak a természet felé mint ahogy az mondjuk pár tíz éve volt, úgy jelenik meg egyre többször igény fa - és már természetes anyagok iránti kiállításra is. A kiállítások nemcsak nagyszerű élményeket biztosíthatnak, de sok látogató ötletekért érkezik ezekre az eseményekre. Ha  a modern művészeti irány érdekel tehát, itt biztos hogy találhatsz pár ötletet és könnyedén feldobhatod a nappalidat.

 

Az események sokszínűségének köszönhetően pedig több napos kiállításra, beszélgetésekre és akár tanfolyamokra is számíthatsz ha ellátogatsz a legnépszerűbb kiállításokra, de sokat tanulhatsz a profiktól is a csoportos előadásoknak köszönhetően.

 

Az alábbiakban csak a legnépszerűbb eseményeket hoztuk el neked, de azt érdemes megjegyeznünk hogy évről évre egyre több faépítészethez kapcsolódó kiállítás érhető el szerte a világban. Nézzük most meg, hogy milyen közelgő események közül választhatnak a faipar iránt érdeklődők.

 

KazBuild kiállítás - 2022.09.

A szeptember 7. - 9. között megrendezett kiállítás ebben az évben Kazahsztán területén fogják megtartani. A kiállítás 1994 óta minden évben elérhető az érdeklődők számára, és a világ egyik legnagyobb kiállításának számít, így óriási népszerűség is övezi. Almatiban, Kazahsztán egyik főbb városában látogatható meg ebben az évben.

 

Az eseményen belül több mint 50 rendezvény közül választhatunk, köztük a workshopok, beszélgetések és szemináriumok is elérhetőek az eseményen. Külön termekben ismerhetjük meg azokat a témákat amik a legközelebb állnak hozzánk, miközben olyan emberekkel találkozhatunk és ismerkedhetünk meg akik szintén érdeklődnek a a fa iparága iránt.

 

A témák között az alábbiakat találhatjuk:

 

 • Építőanyagok
 • Bel- és külterület
 • Ablakkal kapcsolatos technológiák
 • Berendezések és kiegészítők

 

Az eseményt többen is támogatják, így ha érdekelnek a faipari termékek és utazni is van kedved, biztos hogy nagyszerű élményekben lehet részed ezen a kiállításon.

 

A Nordbau kiállítás - 2022.09.

A Németországban megrendezett kiállítás szeptember 7. - 11. között tekinthető meg azoknak, akik érdeklődnek a belsőépítészeti vásárok irányába.

 

A kiállítás a piaci igényekre válaszul született meg, így a legjobbakkal találkozhatunk a témában ha felkeressük az eseményt. Mérnökök és építészek, szakik és magánszemények egyaránt látogatják az eseményt, és a világ minden tájáról érkeznek érdeklődők Németországba a kiállítás miatt. Az eseményen több mint 15 ország 900 kiállítója mutatkozik be, a több mint 80 000 000 m2 -es területen. Az épitőiparban megjelenő újítások, modern megoldások érdeklődőinek ez a kiállítás lehet az egyik legjobb választás szeptemberben.

 

Érdemes megemlíteni, hogy egy külön kiemelkedő kongresszusi program is kapcsolódik az eseményhez, ahol a Nordbau ad tanácsokat és továbbképzéseket a téma iránt érdeklődőknek. Az esemény alatt kerekasztal megbeszélések sokaságán vehetnek részt az idelátogatók laikusként is, de több előadót is meghallgathatnak a témáról.

 

A szakterületek sokszínűsége egy kiváló eseménnyé változtatja a kiállítást, aki pedig volt már arról nyilatkozott utána, hogy a harmónikus hangulata, kiváló eseménysorozata és nagyszerű programlistája van az eseménynek.

 

Mindazonáltal kiemelt figyelmet kapott az érkezők étkeztetése, elszállásolása és az esemény zökkenőmentes lebonyolításra vonatkozó igény, így éttermek, szállások sokasága áll az érdeklődők rendelkezésére. Miközben a legújabb biztonsági intézkedéseket figyelembe véve rendezik meg az eseményt, így az odalátogatók biztonsága is garantált.

 

InnoLignum Sopron - 2022.09.

Az InnoLignum egy erdészeti és faipari szakvásár, amely most szeptemberben 15. - 17. között kerül megtartásra Sopronban. Az esemény a Novomatic Arénában zajlik majd, a témák között pedig erdészettel, faiparral - így a fa felhasználásával - készházakkal, tetőszerkezettel, szaunákkal, lépcsőkkel és parkettával -  kapcsolatban minden fontosat megtudhatsz, de szót ejtenek az eseményen a kültéri játszóterekről, utca és kerti bútorokról is.

 

A rendezők pedig minden érdeklődőt várnak, a 2 napos rendezvényre.

 

MOW Möbelmesse Ostwestfalen Bútorvásár - 2022.09.

Az Mow Möbelmesse Ostwestfalen Bútorvásár 2022. szeptember 18. - 22. között lesz, Németországban, Bad Salzuflen városában. A legnépszerűbb faiparban dolgozó cégek vezetői mind részt vesznek az eseményen, aminek fő célja a kapcsolatépítés és a mainstream bútorok bemutatása - na és persze az eladása.

 

A M. O. W. a legújabb termékeket mutatja be, amelyek naprakészek a legújabb trendek tekintetében is. Nappali és kerti bútorok, székek és asztalok, konyha és irodabútorok valamint lakberendezési termékek óriási mennyiségben várnak ha ellátogatsz erre a bútorvásárra.

 

A kiállítási terület 85 000 négyzetméter, így az eladók és a vevők, az érdeklődők és a szakemberek a kiállítási darabokat csodálva óriási területen kereshetik egymást, és az esemény alatt a területen sok sok ember tartózkodhat egyszerre. A nagy terület pedig az érdeklődés alapján fontos is. Az exkluzív kiállítók száma több mint 400, akik több mint 35 országból érkeznek majd az eseményre. A kiállítás egyébként minden pénztárcához megfelelő, mivel fellelhető az olcsóbb daraboktól kezdve a luxus termékekig minden pénztárcához pár remekmű, így ki tudja lehet hogy végül a legújabb - kedvenc fa tárgyaddal térsz haza? Ezen a kiállításon bármi lehetséges, és a mottójuk szerint bármi meg is valósítható.

 

A kiállítás hatalmas kínálatában a bestsellerektől egészen a különleges egyedi darabokig minden stílusban találhatsz kiállítási darabokat az évente egyszer megrendezésre kerülő eseményen. A helyszínen pedig az étel és italfogyasztás, a parkolás és az internet egyaránt ingyenes az odalátogatóknak.

 

Hausmesse Süd - 2022.09.

A Hausmesse Süd Bútor Házivásár eseménye Dél Németországban több helyen is megrendezésre kerül szeptember 26. és 30. között. Azok, akiknek a bútorok a szenvedélyük, és imádják a faipari termékeket előszeretettel látogatják a kiállításokat, ami viszont nem is meglepő. A legmagasabb minőségi szabványok, a legújabb tervezések, a technológiai különlegességek várják a látogatókat, miközben sok - sok klasszikus darab is elérhető a kínálatban.

 

Étkezőasztalok és székek, dohányzóasztalok illetve bárszékek óriási mennyiségben érhetőek el a kiállításon, és a megszokott, kiemelkedő nevek mellett több új designer munkájával is találkozhatnak az érdeklődők.

 

A kiállításon egyébként gyerekbútorok tervezői is feltűnnek majd, a bútorok között pedig így a legkisebbtől a legidősebbig mindenkinek van pár nagyszerű, megvásárolható darab. A bababútorokon kívül gyerek asztalok és székek, etetőszékek valamint fábol készült matractartók sokszínű választéka is elérhető. A termékek így igazán elvarázsolnak minden érdeklődőt, miközben a finom falatok és italok ingyenesen érhetőek el az esemény alatt.

 

Eurobrico vásár - 2022.10.

Az esemény Spanyolországban, Valencia városában kerül megrendezésre október 4. - 6. között, immáron a 11. alkalommal. A nemzetközi barkács vásárra több országból is ellátogatnak, és az egyik legnépszerűbb az faipari termékek iránt érdeklődők körében. Több mint 60 000 négyzetméter áll a látogatók rendelkezésére, a kiállítás pedig 40 ország kiállítási tárgyaival, összesen több mint 800 kiállítási darabbal büszkélkedhet.

 

Ezen az egyedülálló kiállításon mindenki megtalálhatja a következő partnerét vagy kapcsolatát, de a kérdésére a választ is a szakértőknek köszönhetően. Az esemény szinte összegyűjti a különböző nemzetközi szereplőket - a nagy bevásárlási láncoktól egészen a laikus érdeklődőkig.

 

Budapest Hungexpo - 2022.10.

Az október 7. - 9. között megtartott eseményt óriási népszerűség övezi Magyarországon, de híres szerte a világon is. A Hungexpot úgy gondoltuk hogy érdemes megemlíteni, hiszen ha faipari kiállítási darabok érdekelnek, inspirációt és ötleteket szereznél, az egyik legjobb helyszín Magyarországon belül.

 

A kiállításon 70 kiállító művei tekinthetőek meg, a bútoroktól és melegburkolatokól egészen a lakás designnal kapcsolatos elemekig. Az eseményen tanácsokkal is ellátnak, és mi magunk is feltehetjük a kérdéseinket a tervezőknek. Az esemény 3. alkalommal kerül megtartásra és ad lehetőséget a belső helyiségek kialakítására vonatkozó legújabb ötletek megismerésére. A kiállítók művei mellett egyedi, speciális bútorok és lakberendezési eszközök illetve design termékek és kiegészítők is várják az érdeklődőket.

 

A lakberendezési és bútorokkal kapcsolatos tanácsadáson kívül pedig akár pénzügyi tanácsok is kérhetőek a hozzáértő személyektől az eseményen. Mivel a kiállított termékek helyben is megvásárolhatóak akár egy új, egyedi lakberendezési darabot is beszerezhetsz októberben, amit az ingyenes lakberendezési tanácsadásnak köszönhetően segítenek is elhelyezni az újdonsült helyén a lakásodban.

 

Decorex Kiállítás - 2022.10.

A Londonban megtartott esemény 2022. október 9. - 12. közé esik, és ha luxus beltéri anyagok és tárgyak érdekelnek ez a kiállítás neked szól. A csúcskategóriás kiállítást a világ minden tájáról látogatják, de nagy népszerűségnek örvend a szülőhazájában is, az Egyesült Királyságban. Az október közepén megtartott eseményre több ezer designer látogat el, és immáron 43. éve kerül minden évben megrendezésre. Az idei évben az Olympia Stadionban csodálhatják meg a látogatók a jobbnál jobb kiállítási darabokat, és léphetnek kapcsolatba a szakma legjobb designereivel.

 

A termékek sokasága igazán inspirálóan tud hatni ha ötletekre szomjazol, így nem csoda hogy évről évre ennyien el akarnak - és el is jutnak az eseményre. A világ legjobb tervezőit biztosan bevonzza az esemény, így ha nem szeretnél lemaradni az ősz egyik legnagyobb design kiállításáról ahol a faipari termékek dominálnak, jobb ha időben lefoglalod azt a repülőjegyet.

 

Az esemény rendszeresen telt ház mellett zajlik,  a programok pedig dinamikus formában mutatják be a jövő művészetét a stílusosabbnál stílusosabb bútorokon keresztül.

 

BakuBuild Építészeti Kiállítás  - 2022.10.

Internet ide vagy oda, a személyesen látogatható kiállítások népszerűsége a mai napig nagy, így nincs ez máshogy a BakuBuild kiállítással sem. Az esemény október 19. és 21. között kerül megrendezésre, Azerbajdzsánban.

 

Ha a legnagyobb modern újítások érdekelnek, a kiállítást imádni fogod, főleg ha a belsőépítészet szempontjából érdekelnek a faipari termékek. A szaunákat keresők nagyszerű ötleteket kaphatnak, hogyan is lehetne mindent “fába” önteni belsőépítészetileg, miközben akár előadásokat is hallgathatunk a legnagyobb nevektől a témában.

 

A kiállítás egyébként kiváló kapcsolatépítésre is, így akkor is ha szeretnél megismerni pár új barátot, és akkor is ha egy új projethez keresel csapattagot ez a kiállítás nagyszerű lehetőséget biztosíthat rá. A kiállítás ráadásul arra is lehetőséget ad hogy a legmodernebb ötletekkel térj haza, miközben információk sokasága is lehet a tarsolyodban az esemény meglátogatása után. A szakértők ráadásul nem csak előadásokat tartanak, hanem a kérdésekre is szívesen válaszolnak.

 

A kiállítást imádni fogod ha:

 

 • Érdekelnek a piaci innovációk a témában
 • Új ötleteket szeretnél
 • Szeretnéd tanulmányozni a piacot
 • Új kapcsolatokra szeretnél szert tenni
 • Plusz információkat szeretnél kapni
 • Kérdésed van, amit egy szakértőnek tennél fel
 • Új üzleteket szeretnél kötni
 • Szakértőkkel szeretnél kapcsolatba lépni
 • Profiktól szeretnél előadásokat hallgatni

 

Erdők hete - 2022.10.

Az első alkalom amikor megtartották az Erdők hete eseményt, 1997 volt. 1998 -ban már nagy népszerűségnek örvendett az akkor még csak pár napos esemény, azóta pedig minden évben megrendezik, mindig más helyszínen. Az Országos Természeti Egyesület rendezi évről - évre, az Erdők hete eseménysorozat pedig biztosíta a közönséget hogy mély ismeretekkel várja őket a magyar erdőkről és azok sajátosságáról, így ha érdekel a téma, itt első kézből tudhatsz meg minden fontosat.

 

Az eseményt szerte az országban egyszerre több helyen is megrendezik, főként a nagyvárosokban, de a programok összetétele miatt azt mondhatjuk hogy a legkisebbtől a legidősebbig mindenki megtalálhatja azt a programot amivel jól érezheti magát és közben az erdőkön is segíthet.

 

Az alkalomról nem érdemes lemaradnod, főleg hogy szinte minden nagyvárosban lesz egy hozzá kapcsolódó esemény.

 

Bauen und wohnen kiállítás és vásár - 2022.11.

A kiállítás- és vásár ausztriában kerül megrendezésre november 10. -től 13. -ig, Bécsben. Ha érdekel a fa lakberendezés, ez a kiállítás is nagyszerű választás lehet. Ha a legnagyobb tevezőkkel és építészekkel szeretnél találkozni, vagy épp új megrendeléseket szeretnél találni, itt lehetőséged nyílhat rá, miközben a láthatóságod is könnyen növelheted az iparágban az eseménynek köszönhetően.

 

A kiállításon elérhetőek workshopok és különböző tanfolyamok is, miközben az egész világról szívesen keresik fel az eseményt a novemberi zord időjárás ellenére is.

 

Made Expo - 2022.11.

A november 15. és 18. között megtartásra kerülő esemény Olaszországban, Milánóban látogatható meg, és bárki aki érdeklődik a faipar és az építészet iránt nagyszerű élményeket szerezhet ha nem hagyja ki az eseményt. 

 

A kiállítás híres a színes virtuális elemeiről, az új ötletekről és a jobbnál jobb újításokról. Nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra is, így a környezetvédők is különösen szeretik az eseményt. A Made Expo szinte a jövőbe vezeti az érdeklődőket, így akár szakemberek, akár laikus érdeklődök vagyunk könnyen elvarázsolhat a Made Expo világa minket is.

 

A kiállítást a legfontosabb ágazatokra vonatkozóan rendezték meg, és figyeltek a párbeszédre is, így a fogyasztói igényeket leginkább figyelembe vevő termékeket találhatjuk az eseményen.

 

Baltic Furniture Bútor Kiállítás - 2022.11.

A decemberben megrendezésre kerülő esemény Lettországban, Riga városában kerül megtartásra November 4. -  6. között. A bútoroktól a design lakberendezésen át a világításig minden szóba kerül a kiállításon, így ha egy új lakás berendezésén töröd a fejed, a Baltic Furniture Bútor Kiállítás is tetszhet.

 

A legújabb, legmodernebb kollekciók és egyedi, különleges lakberendezési tárgyak sokasága érhető el a kiállításon, így olyan termékeket szerezhetsz be az eseményen, amiket máshol biztosan nem találsz meg.

 

Betekintést nyerhetsz a teljes iparágba, miközben a legnépszerűbb designerekkel is találkozhatsz, de konzultációkon és beszélgetéseken is részt vehetsz. Ezen a kiállításon így tényleg mindent megtalálhatsz ha a lakásodat szeretnéd felújítani, vagy épp először berendezni.

 

A kiállítás garantálja hogy megkapd a legjobb ötleteket a tökéletes otthon kialakításához, így a legnevesebb művészektől egészen a feltörekvő modern művész csillagokig több nagyszerű nevet is elhívtak az eseményre.

 

Timba+ Nemzetközi Faipari, Asztalosipari Szakkiállítás - 2023.01.

Az esemény kétévente kerül megrendezésre és Ausztria egyik legnépszerűbb fa- és asztalosipari rendezvénye. A rendezvényen megtekinthető minden ami egy asztalos szakmához szükséges. A faiparhoz és bútoriparhoz köthető eseményen az iparhoz kapcsolódó forgalmazók és gyártók jelennek meg, így azt mondhatjuk hogy a szakemberek egyik legnagyobb kiállításának is nevezhetjük a Timba+ -t..

 

Mindazonáltal Ausztria egyik leglátogatottabb eseménye is. Több mint 21 000 m2 -en több mint 400 kiállító van kint egyszerre, a látogatók száma pedig meghaladja a 20 ezret is. Fontos megjegyezni, hogy az első nap csak szakemberek látogathatják meg az eseményt, az érdeklődők csak a második naptól csatlakozhatnak.

 

A látogatók között főként építészek, designerek, formatervezők és gyártók jelennek meg, de mesterek, faipari vállalkozások tagjai, asztalosok, viszonteladók és kereskedők is gyakran ellátogatnak ide. Az eseményre pedig a második naptól mindenki bemehet, akkor is, ha csak egyszerűen érdeklődik a téma iránt.

 

A következő Timba+ 2023. január 19. - én kezdődik, és egészen 21. -ig tart.

 

A kiállítás legfontosabb témái:

 

 • Faipari, asztalos és bútoripari termékek
 • Faházak
 • Építőanyagok és különböző alapanyagok
 • Fenntartható megoldások
 • Technológiai újítások

 

Nemzetközi Bútorvásár - 2023.01.

Kölnben, Németországban kerül megrendezésre világunk egyik legnagyobb bútorvására, az IMM Internationale Moebelmesse, amely legközelebb 2022. január 16. és 21. között lesz elérhető az érdeklődőknek. Miután a Covid kicsit keresztülhúzta a 2020 -as évüket és be kellett látniuk hogy a virtuális kiállítás nem a legjobb ötlet, 2023 -ra teljesen felfrissülve várják a világ minden tájáról az bútorvásárokat kereső célcsoportjukat.

 

Így, két év várakozás után újra visszatér a világ egyik legnépszerűbb bútorvására, amely a legváltozatosabb ötletekkel, sok - sok inspirációval és akár kapcsolatteremtési lehetőségekkel is várja a látogatókat. A kiemelkedő élmény egyedülálló eseménynek minősül szerte a fa és bútoripar iránt érdeklődők körében, ami főként annak is köszönhető, hogy egy új perspektívából mutatja meg ezt a világot.

 

Furniture Show bútor - 2023.01.

Az esemény 2023. január 31. -én kezdődik, és február 2. -án zárul, helyileg Lengyelországban, Poznan városában. A Furniture Show az ipar egyik legfontosabb kapcsolattartó helye, amely főként az ajtók és ablakok, homlokzati rendszerek és kapuk gyártásához szükséges alapanyagok iránt érdeklődők nagy kedvence ha kiállításokról van szó.

 

Az esemény lehetőséget biztosít a kiállítóknak hogy a piac legújabb találmányait és termékeit bemutatva hitelt nyerjenek maguknak ebben a világban, de természetesen a laikus érdeklődők is jól érezhetik magukat a kiállításon. Mivel Lengyelországban ez az egyetlen kiállítás ahol a szakma iránt érdeklődők találkozhatnak egymással, óriási népszerűség övezi az országban, de a világból - és főleg Kelet Európából is sokan látogatják az eseményt. A világon összesen 120 országból érdeklődnek az évente megtartott esemény után.

 

Kiállítások a jövőben

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről az eseményekkel kapcsolatban, fórumokat és csoportokat is találhatsz hozzájuk, ha pedig az események valamelyikén megjelensz, biztos lehetsz a nagyszerű élményekben és a feledhetetlen szórakozásban. Kiállítások pedig hónapról hónapra vannak szép számban, így akármi is érdekel igazán a faipari termékeken belül, könnyen találhatsz hozzád illő eseményt.

 

Bár a legtöbb kiállítás nemzetközi, így különböző, nagyobb országokban kerül majd megrendezésre, Magyarországon is találhatsz olyan eseményeket, amelyek a faipari termékekkel kapcsolatosak. A legjobb pedig, hogy ezeken az eseményeken szakértőkkel is beszélhetsz, miközben új ismeretekre is szert tehetsz workshopoknak és tanfolyamoknak köszönhetően. Legyen szó lakberendezésről, építészetről vagy csak általánosságban a fákról, a legnépszerűbb eseményeken a legnagyobb nevek lépnek fel, és segítik a laikusokat, így egyáltalán nem meglepő hogy több tízezer látogatója van külön külön mindegyiknek.

 

Ha viszont érdekel a faipar, javasoljuk hogy a fent említett kiállításokon kívül is nézz körbe a közelgő események között, mert havonta akár 4 - 5 is felkereshető a 2022 -as évben - ahogy a következő évben is.

 

Nyitókép forrása: https://hungexpo.hu/locations/hall-g-2/ 

 

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...