Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Heti strandos programajánló: fesztiválok, jazz, sztárok, vízipisztoly csata

2018. 07. 09. 19:09
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A Hagymatikumban és a Zsóry Fürdőben is fesztivállal várják a vendégeket a hétvégén. A családok felhőtlen szórakozásáról a debreceni, a harkányi és a zalakarosi fürdő is izgalmas programokkal gondoskodik. Szegeden különleges söröket kóstolhatnak az érdeklődők, míg Miskolcon jazz koncertek lesznek. Legjobb programötleteink a hétre.

Hagymatikum Fürdőfesztivál 2018 – Makó, július 13-15.

Július 13. és 15. között Dél-Magyarország legnagyobb fürdőfesztiválja várja a vendégeket a Makói Hagymatikumban, sztárvendégekkel, főzőversennyel, gyermekprogramokkal. Az eseményről bővebben: Hagymatikum Fürdőfesztivál 2018.

Zsóry Fesztivál 2018 – Mezőkövesd, július 13-14.

Az idei Zsóry Fesztiválon a fürdős élmények mellett fergeteges zenei programokkal is várják a vendégeket. Fellépnek többek között: Hooligans, Csordás Tibi, Josh, Tóth Andi, Berkes Olivér. Részletek: Zsóry Fesztivál 2018.

Nemzetközi Söröm – Szeged, július 13-15.

A jó hangulat megteremtéséhez a finom italok és ízletes ételek mellett lendületes, tematikai napok szerint válogatott zenei programok és változatos ügyességi játékok is várják a látogatókat a Dugonics téren. Információk: Nemzetközi Söröm Szegeden.

Miskolci Dixie és Jazz Fesztivál – Miskolc, július 14-15.

A Miskolci Dixieland és Jazz Fesztiválon július 14-én és 15-én este 19:00 órától három-három együttes mutatja be izgalmas és szórakoztató műsorát a belvárosban lévő Szinva teraszon. A műsor részleteiért kattintson: Miskolci Dixie és Jazz Fesztivál.

Trópusi Aqua Manó Party – Debrecen, július 14.

Július 14-én izgalmas programok, állatos kvíz és hoola tánctanulás, vízi zumba és játékok várják a kicsiket és nagyokat az Aquaticum Élményfürdőben. A rendezvényről bővebben itt tájékozódhat: Trópusi Aqua Manó Party.

Kalandra fel! játékpark – Harkány, július 14.

Július 14-én egész napos program várja a családokat a Harkányi Strandfürdőben: ugrálóvár, kreatív foglalkozás és játékos Ági szörp feladatok nyereményekért. További információt itt olvashat: Kalandra fel! játékpark.

A nyár legnagyobb vízipisztoly csatája – Zalakaros, július 14.

Július 14-én a nyár legnagyobb vízipisztoly csatája várja az érdeklődőket a Zalakarosi Fürdő strandján, ahol a párbajt gyakorlás előzi meg, majd családi akadályverseny követi. Az ajándék és díjazás sem marad el! Bővebben: A nyár legnagyobb vízipisztoly csatája Zalakaroson.