Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Sörfesztivál, foci, családi csobbanás: heti programajánló

2018. 06. 05. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A nyárral együtt rengeteg izgalmas program érkezett, amik remekül kiegészítik a családi fürdőzést. Budapesten és Gyulán a sörök kedvelőit várják, míg Gyopárosfürdőn kezdetét veszi a VB-láz. Miskolcon családi sportnap várja az érdeklődőket, a Kumániában és a Hungarospa-ban pedig a Global Wellness Day alkalmából töltődhetnek fel a vendégek. Íme, a részletek.

Belvárosi Sörfesztivál – Budapest, június 6-10.

Az ország legnagyobb és legkedveltebb sörfesztiválja ismételten elhozza a legízletesebb - 250 féle! -sörkülönlegességet a Szabadság térre. A kézműves sörök mellett street food és food truck finomságok, koncertek fokozzák a laza piknik hangulatot. A belépés ingyenes! Bővebben: Belvárosi Sörfesztivál.
Sörfesztivál, foci, családi csobbanás: heti programajánló

I. Kézműves Sörfesztivál – Gyula, június 7-10.

A sörök kedvelői azonban nem csak a fővárosban, de Gyulán is összeköthetik a frissítő csobbanást a gasztronómiai élményekkel: kézművessör-remekek, street food és zenei programok várják az érdeklődőket. További információk: I. Kézműves Sörfesztivál.

Családi Csobbanás “VB-lázban” – Orosháza-Gyopárosfürdő, június 9.

Az Orosházi Nyár 2018 programsorozat rendezik meg a Családi Csobbanás “VB-lázban” eseményt, melyen az egész családot szórakoztató programokkal várják a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben: ugrálóvárak, babajátszóház, csocsó, rugókapu gyorsaságmérő, ügyességi játékok... Részletek: Családi Csobbanás.
Sörfesztivál, foci, családi csobbanás: heti programajánló
Orosháza-Gyopárosfürdő

Family Perfect Day – Miskolc, június 9.

A családi rendezvényen a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok, felnőttek és idősebbek közösen, nem csak kellemesen, de hasznosan tölthetnek el együtt egy klassz napot a sport és az egészség jegyében. Mindent a színes programokról: Family Perfect Day.

Global Wellness Day a Kumániában – Kisújszállás, június 9.

A Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben június 9-én egész nap fitness programokkal várják az érdeklődőket a Global Wellnes Day alkalmából: alakreform Rubint Rékával, alakformáló aerobic, vízi aerobic, zumba, aqua zumba... További részletekért kattintson: Global Wellness Day a Kumániában.
Sörfesztivál, foci, családi csobbanás: heti programajánló
Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Wellness világnap a Hungarospa-ban – Hajdúszoboszló, június 10.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum vízi tornával és kényeztető szaunaprogramokkal várja vendégeit június 10-én, a wellness világnapja alkalmából. Az eseményről bővebben itt olvashat: Wellness világnap a Hungarospa-ban.