Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

ayurveda címkéhez tartozó cikkekWellness, ahogy eleink szerették

Wellness, ahogy eleink szerették

2023-02-21 08:00:00
Tudták, hogy a testi-lelki ellazulás különböző formái már több évezrede biztosítják eleink egészségét és pihenését? Tanuljunk egy kicsit az „öregektől”, jöjjön néhány érdekes fejezet a wellness történetéből az ókortól napjainkig!
5000 éves tudomány, ami egészségessé és széppé tesz

5000 éves tudomány, ami egészségessé és széppé tesz

2022-01-19 08:45:00
Tudták, hogy az indiaiak már ötezer éve használják a természet kincseit? Az ayurveda szó a hosszú élet tudását, az élet tudományát jelenti. A név mögött rejlő gyógyászati módszer India klasszikus orvostudománya, egy teljes gyógyító rendszer, melynek célja a testi, lelki és szellemi állapot javítása. Alkalmazása a szépség- és a wellness terápiákban is egyre inkább használatos. Ismerje meg, majd próbálja ki az ayurvédikus gyógyászat titkait!
Dühíti a hőség? Jól látja, arra biztatjuk, menjen szaunába

Dühíti a hőség? Jól látja, arra biztatjuk, menjen szaunába

2017-08-03 19:28:00
A forróságban dolgozni és tömegközlekedni, a vakáció mámorától kissé megvadult gyerkőcöket kordában tartani és lefoglalni valljuk be, nyáron is rendkívül stresszes feladat. Mit szólnának egy kellemes, lazító és stresszoldó wellness kezeléshez? Ajánlunk néhányat.
Masszázs, amelyet pontosan önre hangolnak

Masszázs, amelyet pontosan önre hangolnak

2017-03-01 19:45:00
A fürdők és wellnesshotelek spa részlegei ma már masszázsok tucatjait kínálják a pihenni és ellazulni vágyó vendégeknek. Svédtől a thai masszázsig szinte minden kipróbálható, majd a rövid tapasztalatszerzés után ki-ki eldöntheti, sikerült-e a megfelelő módszert megtalálnia.
Ezek lesznek 2017 legizgalmasabb wellness trendjei

Ezek lesznek 2017 legizgalmasabb wellness trendjei

2017-01-10 07:50:00
Rövid színdarabok a szaunákban, kreatív foglalkozások a fürdőkben, kollagén, csend és józanság. Meglepő trendekre számíthatunk idén a wellness világában. Egyre több szépészeti kezelés lesz például kifejezetten férfiak számára.