Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Battonyai Termál Strandfürdő
Tervezett nyitás: 2024. május

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Tervezett nyitás: 2024. május 25.


A Battonyai Termál Strandfürdő meseszép, zöld környezetben a Maros egyik mellékfolyójának partján található. Több úszómedence, termálmedence és sportolási lehetőségek biztosítják az idelátogatók szórakozását, pihenését.
Battonya az Alföld délkeleti részén, a Maros egyik mellékfolyója a Szárazér partjain, a román határ közelében található.
A Battonyai Termál Strandfürdőben három víz-visszaforgatásos, feszített víztükrű hidegvizes medence és egy termálmedence található. A település közelében lévő termálvíz gyógyvízének nyilvántartási eljárása még nem fejeződött be. A strandon sportolási lehetőségek is várják a vendégeket – van strandröplabda, tollaslabda, láb-tenisz pálya, foci pálya, valamint a tanmedencében víziröplabdázni is lehet.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Battonyai Termál Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében