Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Bihar Termálliget

Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A berettyóújfalui strand és fürdő, a Bihar Termálliget egyaránt kínál sportolási és szórakozási lehetőséget az idelátogatók számára. A fürdőben gyógyvíz és többféle medence található.
A fürdő első „leventemedencéje” 1927-ben épült. Az 1960-70-es években két új medencét létesítettek, így akkorra  már egy langyos vizű befelé mélyülő medence, egy gyógyvizes ülő- és pihenő medence és egy gyermekmedence is üzemelt a fürdőben. 1995-ben pedig egy uszoda komplexummal bővült a strand, amelyben forgatott vizű, fedett, gyógyvizes ülő- és pihenő medence, valamint szauna, szoláriumok és masszázsok is várják a feltöltődni vágyókat. 2001-ben az üzemeltető felújítatta a  „leventemedencét” és környékét, emellett új büfé, pénztár is helyet kapott. 2009-ben pedig öt új medence épült, megváltozott a fürdő arculata és számos új szolgáltatással bővült a kínálat.

Gyógyhatású víz

A Bihar Termálliget hévizét 1997-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították. A fürdő egy közelben található gyógyvizes kútból kapja az utánpótlást, a mélyből feltörő termálvíz 63 fokos. Az itt található nátriumos, hidrogénkarbonátos, metakovasavas víz elsősorban degeneratív mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmazható.

Szállások a fürdő közelében