Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Csillaghegyi Fürdő és Strand
Nyitva van

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda

Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információkA régi Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő néven 11 medencés fedett fürdővel bővült 2018 őszén. Budapest új fürdőjében az uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzni vágyókat.


A komplexum egyidejűleg 600 ember befogadására képes, és napi 1500 fürdőzőt tud vendégül látni, amivel Budapest 4. legnagyobb fedett fürdője. A fürdő helyoldalra épült, így az egyes részlegei különböző szinteken helyezkednek el, amelyek között lépcsőn és lifttel lehet közlekedni.

Ezt nyújtja a fürdő

A földszinten találjuk a bejáratot, az előcsarnokot, a pénztárt, az öltözőket és egy büfét. Az első emeleten egy 33x25 méretes úszómedence, egy tanmedence valamint egy finn- és egy infraszauna kapott helyet. A második emelet keleti oldalán az uszodához galériaszerűen kialakított pihenőterület található, ahonnan továbbhaladva juthatunk be a wellness-részlegbe, ahol 3 db élményelemekkel felszerelt medence és 2 masszázsszoba várja a vendégeket. A harmadik emeleten található a gyerekvilág egy nagyobb méretű, sok élményelemmel, különleges sodrófolyósóval ellátott gyerekmedencével, valamint egy kisebb méretű pancsolóval. Ezen a szinten kapott helyet a foglalkoztató sarok és egy vizes játszótér is. A negyedik emeleten az éttermet találjuk.

Az ötödik és egyben legfelső emeletet a szaunavilág foglalja el, ahol egy aroma szauna, ördög szauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás sófürdő, bioszauna található. A szaunák mellett egy hideg és egy forróvizes merülőmedence és egy 36 fokos ülőmedence található meg. A szauna részleg és a fürdő egyik különlegessége a panorámaterasz és az ott található panoráma medence. A fürdőben két különböző méretű óriáscsúszda is van, amelyek egész évben üzemelnek. A gyerekvilágban ezen kívül több kisebb gyerekcsúszda is található.
A medencékről és a szaunákról ezen az oldalon olvasható részletesebb információ.
Az egyes szintek között lépcsőn és lifttel lehet közlekedni, de az uszoda, a gyerekvilág és a szauna szint rendelkezik szabadba nyíló kijárattal is. A szaunavilág a 120 férőhelyes parkoló felől is megközelíthető.
Képeket itt talál az új csillaghegyi fürdőről...
A megnyitó után készült beszámolónkat itt olvashatja.

Zónák és árak

A fürdő különböző szintjeit 3 különböző zónára osztották. Az alapzóna az úszó- és tanmedencét, az első emeleti finnszaunát és a kisebbik csúszdát foglalja magában. Ide szólnak a napijegyek és a 15, illetve 50 alkalmas bérletek.  A gyerekvilág és a wellness szolgáltatás alapszolgáltatás, nem külön jegyes.
A szaunavilág 1.200 Ft-os kiegészítő belépővel használható. A szaunavilágban 4 medence és egy panoráma terasz is megtalálható.
Családi jegyből 4 féle lehetőség közül lehet választani a felnőttek és gyerekek számától függően.
Részletes árjegyzék az árak menüpontban található.

A strand

A strand területén (a régi részen), gyönyörű ősfás környezetben szezonálisan működő medencék várják a családokat: egy 33 méteres úszómedence, egy strandmedence, melynek vize 145 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig, és egy gyermekmedence, melyben csúszda teszi változatossá a pancsolást.
A strand 90.468 m2 parkosított területen fekszik, amely kiválóan alkalmas napozásra és zavartalan pihenésre a nyáron hűs árnyékot adó fák alatt. A strand területén a pancsolás mellett megéri egy kellemes sétára is felkerekednünk, a rendkívül hangulatos, szobrokkal, csobogókkal szegélyezett ösvényeken. 
A sportolni vágyók focipályán és szabadtéri fitness parkban edzhetnek.
 

Nézze meg a csillaghegyi fürdőről készült videókat!


 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében