Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő

Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

Wellness utalványok akár -64% kedvezménnyel

A legnépszerűbb fürdővárosainkban
Kattintson a részletekért…Megnézem
A régi Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő néven 11 medencés fedett fürdővel bővült 2018 őszén. Budapest új fürdőjében az uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg mellett igazi különlegesség az egés
A komplexum egyidejűleg 600 ember befogadására képes, és napi 1500 fürdőzőt tud vendégül látni, amivel Budapest 4. legnagyobb fedett fürdője jött létre. A fürdő helyoldalra épült, így az egyes részlegei különböző szinteken helyezkednek el, amelyek között lépcsőn és lifttel lehet közlekedni.

Ezt nyújtja a fürdő

A földszinten találjuk a bejáratot, az előcsarnokot, a pénztárt, az öltözőket és egy büfét. Az első emeleten egy 33x25 méretes úszómedence, egy tanmedence valamint egy finn- és egy infraszauna kapott helyet. A második emeleten keleti oldalán az uszodához galériaszerűen kialakított pihenőterület található, ahonnan továbbhaladva juthatunk be a wellness részlegbe, ahol 3 db élményelemekkel felszerelt medence és 2 masszázsszoba várja a vendégeket. A harmadik emeleten található a gyerekvilág egy nagyobb méretű, sok élményelemmel, különleges sodrófolyósóval ellátott gyerekmedencével, valamint egy kisebb méretű pancsolóval. Ezen a szinten kapott helyet a foglalkoztató sarok és egy vizes játszótér is. A negyedik emeleten az éttermet találjuk.

Az ötödik és egyben legfelső emeletet a szaunavilág foglalja el, ahol egy aroma szauna, ördög szauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás sófürdő, bioszauna található. A szaunák mellett egy hideg és egy forróvizes merülőmedence és egy 36 fokos ülőmedence található meg. A szauna részleg és a fürdő egyik különlegessége a panorámaterasz és az ott található panoráma medence, amely jelenleg az egyetlen üzemelő szabadtéri medence a fürdőben. A fürdőben két különböző méretű óriáscsúszda is van, amelyek egész évben üzemelnek. A gyerekvilágban ezen kívül több kisebb gyerekcsúszda is található.
A medencékről és a szaunákról ezen az oldalon olvasható részletesebb információ.
Az egyes szintek közötti jelenleg lépcsőn és lifttel lehet közlekedni, de az uszoda, a gyerekvilág és a szauna szint rendelkezik szabadba nyíló kijárattal is, amelyek a strand nyitásakor lesznek használhatóak. A szaunavilág a 120 férőhelyes parkoló felől is megközelíthető.
Képeket itt talál az új csillaghegyi fürdőről...
A megnyitó után készült beszámolónkat itt olvashatja.

Zónák és árak

A fürdő különböző szintjeit 3 különböző zónára osztották. Az alapzóna az úszó- és tanmedencét, az első emeleti finn- és infraszaunát és a kisebbik csúszdát foglalja magában. Ide szólnak a napijegyek és a 15, illetve 50 alkamas bérletek. A gyerekvilág és a wellness világ árazás szempontjából egy egységet képez, és a kettő együtt 500 Ft-os kiegészítő jeggyel használható, amely az alap belépő árán felül fizetendő. Ezzel a kiegészítő jeggyel használható a nagyobbik csúszda is. A szaunavilág szintén egy 500 Ft-os kiegészítő belépővel használható. A szaunavilágban 4 medence és egy panoráma terasz is megtalálható.
Váltható kombinált belépő is, amivel a fürdő teljes területe használható, az Árpád kombinált belépő pedig ezen felül egy 20 perces masszázst is tartalmaz. Emellett reggeli és esti úszójegyek, gyermek, diák és nyugdíjas kedvezmények vehetőek igénybe. Családi jegyből 4 féle lehetőség közül lehet választani a fentőttek és gyerekek számától függően.
Részletes árjegyzék az árak menüpontban található.
A kültéri medencék várhatóan a 2019-es szezon elejére újulnak meg.

Szállások a fürdő közelében