Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Csillaghegyi Fürdő és Strand
Nyitva van

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda

Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk
A strandmedence és a kültéri gyermekmedence 2023. szeptember 3-ig, a kültéri úszómedence 2023. szeptember 17-ig üzemel.A régi Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő néven 11 medencés fedett fürdővel bővült 2018 őszén. Budapest új fürdőjében az uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzni vágyókat.


A komplexum egyidejűleg 600 ember befogadására képes, és napi 1500 fürdőzőt tud vendégül látni, amivel Budapest 4. legnagyobb fedett fürdője. A fürdő helyoldalra épült, így az egyes részlegei különböző szinteken helyezkednek el, amelyek között lépcsőn és lifttel lehet közlekedni.

Ezt nyújtja a fürdő

A földszinten találjuk a bejáratot, az előcsarnokot, a pénztárt, az öltözőket és egy büfét. Az első emeleten egy 33x25 méretes úszómedence, egy tanmedence valamint egy finn- és egy infraszauna kapott helyet. A második emelet keleti oldalán az uszodához galériaszerűen kialakított pihenőterület található, ahonnan továbbhaladva juthatunk be a wellness-részlegbe, ahol 3 db élményelemekkel felszerelt medence és 2 masszázsszoba várja a vendégeket. A harmadik emeleten található a gyerekvilág egy nagyobb méretű, sok élményelemmel, különleges sodrófolyósóval ellátott gyerekmedencével, valamint egy kisebb méretű pancsolóval. Ezen a szinten kapott helyet a foglalkoztató sarok és egy vizes játszótér is. A negyedik emeleten az éttermet találjuk.

Az ötödik és egyben legfelső emeletet a szaunavilág foglalja el, ahol egy aroma szauna, ördög szauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás sófürdő, bioszauna található. A szaunák mellett egy hideg és egy forróvizes merülőmedence és egy 36 fokos ülőmedence található meg. A szauna részleg és a fürdő egyik különlegessége a panorámaterasz és az ott található panoráma medence. A fürdőben két különböző méretű óriáscsúszda is van, amelyek egész évben üzemelnek. A gyerekvilágban ezen kívül több kisebb gyerekcsúszda is található.
A medencékről és a szaunákról ezen az oldalon olvasható részletesebb információ.
Az egyes szintek között lépcsőn és lifttel lehet közlekedni, de az uszoda, a gyerekvilág és a szauna szint rendelkezik szabadba nyíló kijárattal is. A szaunavilág a 120 férőhelyes parkoló felől is megközelíthető.
Képeket itt talál az új csillaghegyi fürdőről...
A megnyitó után készült beszámolónkat itt olvashatja.

Zónák és árak

A fürdő különböző szintjeit 3 különböző zónára osztották. Az alapzóna az úszó- és tanmedencét, az első emeleti finnszaunát és a kisebbik csúszdát foglalja magában. Ide szólnak a napijegyek és a 15, illetve 50 alkalmas bérletek.  A gyerekvilág és a wellness szolgáltatás alapszolgáltatás, nem külön jegyes.
A szaunavilág 1.200 Ft-os kiegészítő belépővel használható. A szaunavilágban 4 medence és egy panoráma terasz is megtalálható.
Családi jegyből 4 féle lehetőség közül lehet választani a felnőttek és gyerekek számától függően.
Részletes árjegyzék az árak menüpontban található.

A strand

A strand területén (a régi részen), gyönyörű ősfás környezetben szezonálisan működő medencék várják a családokat: egy 33 méteres úszómedence, egy strandmedence, melynek vize 145 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig, és egy gyermekmedence, melyben csúszda teszi változatossá a pancsolást.
A strand 90.468 m2 parkosított területen fekszik, amely kiválóan alkalmas napozásra és zavartalan pihenésre a nyáron hűs árnyékot adó fák alatt. A strand területén a pancsolás mellett megéri egy kellemes sétára is felkerekednünk, a rendkívül hangulatos, szobrokkal, csobogókkal szegélyezett ösvényeken. 
A sportolni vágyók focipályán és szabadtéri fitness parkban edzhetnek.
 

Nézze meg a csillaghegyi fürdőről készült videókat!


 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében