Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Csitáry G. Emil Uszoda és Strand
Nyitva van

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk 

Uszoda

A Csitáry G. Emil Uszoda és Strandot 1934-ben Csitáry G. Emil polgármester avatta fel. Azóta sokminden változott: a mai fedett medencecsarnokban 640 fő befogadására alkalmas öltözőrendszer, (új kabinok, szekrények és teljesen felújított WC-zuhanyzó blokkok), 21x50 méteres versenymedence, 16x8,5 méteres tanmedence és 640 férőhelyes lelátó található. Az uszodában lévő 2 medence közül az egyik egy 8 pályás versenymedence, a másik pedig egy tanmedence. Az uszoda rendszeresen ad otthont úszó- és szinkronúszóversenyeknek, öttusa fordulóknak és vízilabda edzőtáboroknak.

Szauna

Az alagsorban három szauna várja a vendégeket, melyekhez két csobbanó medence tartozik. Az uszodában masszázs szolgáltatás is elérhető, továbbá a versenysport mellett a szabadidő hasznos eltöltésére több sportegyesület várja a sportolni, pihenni vágyókat egyaránt.

Strand

2018 nyarára a strand fejlesztése és felújítása  is befejeződött. Szinte az összes burkolat, közmű és zöldfelület megújult, de új medencéket is építettek. Háromcsúszdás medence és pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence várja a fürdőzőket, a gyermekmedence pedig vizes játszótérrel (spray parkkal) egészült ki. Mindemellett új padok, pergolák és 200 db napozóágy is a pihenni vágyük rendelkezésére áll.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Csitáry G. Emil Uszoda és Strand aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...