Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Csitáry G. Emil Uszoda és Strand

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk
Ünnepi nyitva tartás:
December 24: 6:00-12:00
December 25-26: ZÁRVA
December 27: 5:30-21:00
December 31: ZÁRVA
Január 1: ZÁRVA
Január 2: 5:30-21:00

Uszoda

A Csitáry G. Emil Uszoda és Strandot 1934-ben Csitáry G. Emil polgármester avatta fel. Azóta sokminden változott: a mai fedett medencecsarnokban 640 fő befogadására alkalmas öltözőrendszer, (új kabinok, szekrények és teljesen felújított WC-zuhanyzó blokkok), 21x50 méteres versenymedence, 16x8,5 méteres tanmedence és 640 férőhelyes lelátó található. Az uszodában lévő 2 medence közül az egyik egy 8 pályás versenymedence, a másik pedig egy tanmedence. Az uszoda rendszeresen ad otthont úszó- és szinkronúszóversenyeknek, öttusa fordulóknak és vízilabda edzőtáboroknak.

Szauna

Az alagsorban három szauna várja a vendégeket, melyekhez két csobbanó medence tartozik. Az uszodában masszázs szolgáltatás is elérhető, továbbá a versenysport mellett a szabadidő hasznos eltöltésére több sportegyesület várja a sportolni, pihenni vágyókat egyaránt.

Strand

2018 nyarára a strand fejlesztése és felújítása  is befejeződött. Szinte az összes burkolat, közmű és zöldfelület megújult, de új medencéket is építettek. Háromcsúszdás medence és pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence várja a fürdőzőket, a gyermekmedence pedig vizes játszótérrel (spray parkkal) egészült ki. Mindemellett új padok, pergolák és 200 db napozóágy is a pihenni vágyük rendelkezésére áll.