Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Dévaványai Strandfürdő
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A Strandfürdő nyitvatartása: 2024. június 1. 

 hétköznap: 10.00-19.00 óráig

 hétvégén: 09-00-20.00 óráig.


A Dévaványai Strandfürdő zöld környezetben, sportolási, pihenési és gyógyászati szolgáltatásokkal várja vendégeit.
A gyógyfürdő egész évben, a strandfürdő pedig a nyári időszakban várja a vendégeket. A létesítmény Dévaványa nyugati részén, természetes környezetben helyezkedik el. A közel 2000 négyzetméteren fekvő fürdő területén park, napozórész, játszótér és sportolási lehetőségek is találhatóak – van strandröplapba, tollas és focipálya is.

Medencék

A nyitott területen egy hideg vizes úszómedence található, amelyhez egy csúszda is csatlakozik, mellette pedig egy hideg vizes tanmedence helyezkedik el. Mellettük egy meleg vizes termálmedence várja a gyógyulni és pihenni vágyókat, amelyet az uniós normáknak megfelelően, a fürdőzők igényeire szabva alakítottak ki és amely egész évben nyitva tart. Felújított gyermekmedence biztosítja a kicsit önfeledt szórakozását.

Termálfürdő

A termálfürdőt a 60-as években alakították ki. A gyógyvíz pozitív hatását több évtizedes használata is bizonyítja, főként reumatikus betegségek gyógyításban javasolják. A fürdőt tápláló gyógyvíz nátrium-hidrogénkarbonátos típusú, jodid iont is tartalmaz, enyhén barnás színű és 52 fokos.
A nagy sikerre való tekintettel a 90-es évektől elkezdték fejleszteni a fürdőt, kialakítottak egy elektromos kezelőt, balneoterápiás kezelésekre szolgáló részleget, és tartanak mechanoterápiás kezeléseket (gyógymasszázs, gyógytorna).
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Dévaványai Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében