Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Félegyházi Termál Parkfürdő

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A Félegyházi Termál Parkfürdőben szabadtéri és fedett medencék szolgálják a vendégek kikapcsolódását. A feltöltődni, gyógyulni vágyókat pedig wellness szolgáltatások és gyógyhatású termálvíz várja Kiskunfélegyháza strandján.
A belvárosban található fürdő családias, zöld környezetben mintegy 25 000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével várja a látogatókat. A nemrégiben felújított fedett rész a téli hónapokban is nyitva áll. A fűtött csarnokban négypályás, 25 méteres uszoda, valamint két további melegvizes medence, szauna és gőzfürdő minden korosztály igényeit kiszolgálja.
A sportolni vágyók a teniszpálya és a strandröplabda-pályát is igénybe vehetik. Emellett az éjszakai fürdőzés is biztosított a fürdőben egész évben.

Wellness és gyógyvíz

A belső térben egész évben finn szauna és gőzfürdő üzemel, a felfrissülést egy 12 fokos hidegvizes bemerülő biztosítja. Emellett masszázs, babaúszás, aquafitness is igénybe vehető a fürdőben. 
A 1560 méter mélyről feltörő alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz különleges gyógyhatással bír. Jelentős metakovasav tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok, gerincbántalmak, reumás megbetegedések kezelésére.

Szállások a fürdő közelében