Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Félegyházi Termál Parkfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A Félegyházi Termál Parkfürdőben szabadtéri és fedett medencék szolgálják a vendégek kikapcsolódását. A feltöltődni, gyógyulni vágyókat pedig wellness szolgáltatások és gyógyhatású termálvíz várja Kiskunfélegyháza strandján.

A fürdő nyitvatartását itt találjuk. 
Az árakról itt tájékozódhatunk bővebben. 


Medencék

A belvárosban található fürdő családias, zöld környezetben mintegy 25 000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével várja a látogatókat. A nemrégiben felújított fedett rész a téli hónapokban is nyitva áll. A fűtött csarnokban négypályás, 25 méteres uszoda, valamint két további melegvizes medence, szauna és gőzfürdő minden korosztály igényeit kiszolgálja. Kültéren egy úszó-, egy gyerek-, egy télen is nyitva tartó gyógymedence és egy pancsoló vár mindenkit. 
A sportolni vágyók a teniszpálya és a strandröplabda-pályát is igénybe vehetik. Emellett az éjszakai fürdőzés is biztosított a fürdőben egész évben.

Wellness és gyógyvíz

A belső térben egész évben finn szauna és gőzfürdő üzemel, a felfrissülést egy 12 fokos hidegvizes bemerülő biztosítja. Emellett masszázs, babaúszás, aquafitness is igénybe vehető a fürdőben. 
A 1560 méter mélyről feltörő alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz különleges gyógyhatással bír. Jelentős metakovasav tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok, gerincbántalmak, reumás megbetegedések kezelésére.

Hova kiránduljunk a környéken?

Kiskunfélegyháza város központjában egy jellegzetesen szép, klasszicista stílusú épület vonja magára az idelátogató és az itt élő ember figyelmét egyaránt. Ez az építészetileg és irodalomtörténetileg értékes műemlék a Hattyúház. Irodalomtörténetileg jelentős, mert Petőfi családjához kapcsolódik, Petőfi-emlékeket hordoz. A kiskunfélegyházi városháza épülete a XX. század elején, 1909-1911 között épült, Lechner Ödön építésznek, a szecesszió nemzetközi rangú magyar képviselőjének egyedi, sajátos díszítőelemeit tükrözi. A homlokzaton Zsolnay majolikadíszítések, tulipános motívumok, magyaros ornamentika található. A barokk korban a vallásos körmenetek ünnepélyes külsőségeit szolgálták a városok és falvak határában felállított kálváriák. Kiskunfélegyházán az 1800-as évek elején Pintér Mátyás adományaiból alakítottak ki kálváriát, a Hétfájdalmú Szűz tiszteletére felszentelt kiskunfélegyházi Kálvária-kápolnát és a Jézus keresztútját ábrázoló 14 képből álló stációsort. A Péteri-tó egy 740 hektáros védett madárrezervátum központjában helyezkedik el. Eddig több mint 200 madárfajt figyeltek meg a madárrezervátum területén, külön említést érdemel a nádasokban kialakult gémtelep. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Félegyházi Termál Parkfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében