Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Miskolctapolcai Strand

Szaunaszeánsz
Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
A megújult fitness-, wellness-központot tartalmazó Miskolctapolcai strand egyedülálló élményt kínál vendégeinek, hamarosan egy élményfürdővel kiegészülve.  
A Miskolctapolcai Strand 50 méteres úszómedencéje ad otthont az úszás élménye mellett a víziladba mérkőzéseknek. A Strandon található még egy fokozatosan mélyülő családi medence, amely alkalmas kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A medence mellett játszótér található. A Strand területén 2 röplabdapálya és 2 lábteniszpálya is van, illetve a  a fitness részlegben rengeteg profi futópad, kardiogép várja a sportolni vágyókat. 
A teljes kikapcsolódást még a Wellness medencék is biztosítják. A Strand egy 33-34 Celsius fokos hőmérsékletű élménymedencével és egy 32-33 Celsius fokos masszázsmedencével várja vendégeit. A szauna részlegen egy Magma szauna, egy Herbárium szauna, egy infra szauna, egy sókabin, egy gőzkabin és egy jégkabin található.
 Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá