Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Középkori Forgatag a Diósgyőri Várban 2023

Miskolc
Hely3534 Miskolc, Vár u. 24.


Középkori Forgatag a Diósgyőri Várban
Legnagyobb történelmi játékaira készül a Diósgyőri vár, ahol a várjátékok kedvelői sok újdonságra, valósághű viadalokra, és mulatságra számíthatnak középkori módra! 
Fordulatos, meglepetésekkel teli történelmi előadás és látványos küzdelmek várnak a nézőkre. A Lovagi Tornák Terét hagyományőrző csapatok népesítik be, akik izgalmas párviadalokban mérik össze erejüket.
A program nemcsak a lovagokról szól, akik a királyné kegyeiért harcolnak, hiszen a Forgatagon is helyet kapnak a középkori táncok, vásári komédiák, udvari zenekarok és a Diósgyőri vár történetét idéző jelenetek.

A Diósgyőri Vár jelen pillanatban felújítás alatt áll, így nem fogad látogatókat. A rendezvény emiatt 2022-ben nem kerül megrendezésre. Leghamarabb 2023-ban kerülhet sor a rendezvényre, azonban a 2022. tavaszán a termalfurdo.hu rendelkezésre álló információk alapján egyelőre ez sem garantálható.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 28. - 2023. július 30.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Miskolc
Látnivalók