Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Szeged

Látnivalók és információk

Programok


október. 11. - október. 13.
Szegedi Paprikashow és Chili Weekend

Szeged
Szegeden ősszel rendezik a város legforróbb eseményét, ahol pokolian finom és erős chili szószok, street food orgia, extravagáns food truckok, paprika-evő kihívás és koncertek várják az érdeklődőket.
október. 13.
Tök jó nap a Füvészkertben Szegeden

Szeged
Tök Jó Napra invitálják a kicsiket és nagyokat a Szegedi Füvészkertben, szórakoztató műsorral, tökfaragással és kiállítással,  játékokkal, tökös ételekkel, kézműves termékek vásárával és kézműves foglalkozásokkal.
május. 17. - május. 26.
Szegedi Borfesztivál

Szeged
A Szegedi Borfesztiválnak otthon adó Széchenyi téren és a Klauzál téri Gasztroudvarban finom borok és ételek, a Dóm téren pedig látványos koncertek nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást.
május. 25. - május. 26.
Szegedi Gyereknapi Piknik

Szeged
A Szegedi Gyereknapi Pikniken a gyerekek megismerkedhetnek az egészséges életmóddal, a népi- és hagyományőrző játékokkal, különböző sportokkal, és a természetvédelemmel. 
június. 29. - június. 30.
Szegedi Levendula Napok

Szeged
Ezen a hétvégén minden a levenduláról szól a szegedi Füvészkertben. Színvonalas színházi előadásokkal, koncertekkel és ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadásokkal, bemutatókkal, vásárral várják az érdeklődőket.
július. 12. - július. 14.
Nemzetközi Söröm

Szeged
A jó hangulat megteremtéséhez a finom italok és ízletes ételek mellett lendületes, tematikai napok szerint válogatott zenei programok és változatos ügyességi játékok is várják a látogatókat.
július. 27. - július. 28.
Lótusznapok

Szeged
A Lótusznapokon évről-évre a tóban megújuló indiai lótusz virágzását ünnepelhetik a látogatók. Ezen a két napon zenével, tánccal, ízekkel és illatokkal idézik meg a kelet varázsát a Füvészkertben.
augusztus. 16. - augusztus. 20.
RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep

Szeged
A régió legnagyobb kézműves sörünnepén a gasztroélményeken túl fergeteges hangulat, tűzijáték, extravagáns programok, fedett party-sátor és élő koncertek várják a látogatókat. 
szeptember. 06. - szeptember. 08.
Nemzetközi Tiszai Halfesztivál

Szeged
A híres szegedi halászlé nagyszabású ünnepén a hagyományos ízek mellett a magyar kézműves termékek színe-java is felvonul a Tisza-parton, de színvonalas, szórakoztató programokban sem lesz hiány.
szeptember. 13. - szeptember. 15.
Szegedi Repülőnapok és Légiparádé

Szeged
A Szegedi Repülőnapokon hőlégballonok, sárkányrepülők, siklőernyősök bemutatói, sugárhajtású repülőgépek áthúzása, játékos gyermekvedélkedők, veterán autók bevonulása, helikopterek pirotechnikai showtánca szórakoztatják a közönséget.

Fürdőajánló
Szállásajánló

Hunguest Hotel Forrás

Szeged
Közvetlen átjárás: Napfényfürdő Aquapolis