Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Paskál Gyógy- és Strandfürdő
Nyitva van

Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkBudapest legfiatalabb strandja, a Paskál Gyógy- és Strandfürdő 2016 júliusában fedett fürdő résszel bővült, így egész évben nyitva tartó termálfürdővé vált.

A fürdő nyitvatartását itt találjuk. 
Az árakról itt tájékozódhatunk bővebben.
A 2016-os beruházás eredményeként a fürdő területén egy közel 1.400 m2 alapterületű, új fürdőépület került kialakításra. A fedett részen egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is helyet kapott a szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna mellett. A geotermikus szaunában a fali panelen befolyó termálvíz melegíti a helységet, melyet a falak mellett elvezetnek. A lehűlt vizet a szaunázás után az épület fűtésére használják. A helység nem fa-, hanem kőborítású, a páratartalom jóval magasabb, mint a finn szaunában.A vendégek kényelmét egy beltéri terasz és a belső udvarban kialakított pihenő helyiségek szolgálják.

Strand

Felújításra és átalakításra kerültek a strand medencéi, öltözői is. Az átalakítás során a korábban egybeépített rombusz, illetve téglalap alakú medencék szétválasztásra kerültek, így jelenleg már külön strand- és úszómedence üzemel a strand területén, melyek közül az utóbbi télen is üzemel. 2018-tól egy új melegvizes medence is üzemel télen-nyáron. A vendégek az OEP által támogatott szolgáltatásokat is igénybe vehetik.
A 33 méteres medencének és tanmedencéjének sávfoglaltságáról itt olvashatunk bővebben. 

Paskal

Járja be a Paskál fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

A beltéri medencék:
 


A tanmedence és az öltöző:


Tekintse meg a strand medencéit!


 

Nézze meg a Paskálról készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken?

A 14. kerületben, azaz Zuglóban találjuk a fürdőt, ahol olyan látványosságokat csodálhatunk meg, mint a Városliget, mely Budapest második legnagyobb közparkja, területe 100 hektár. Kedvelt pihenőhely és kulturális centrum. Ide tartozik a Gundel Étterem, Fővárosi Állat- és Növénykert, Fővárosi Nagycirkusz, Vidámpark, Széchenyi fürdő, Vajdahunyad vára, Petőfi Csarnok, Közlekedési Múzeum és a Hősök tere is. A Fővárosi Állat- és Növénykert Magyarország legrégebbi, legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező állatkertje, 1866-ban nyílt meg. A Hősök tere egy Milleniumi emlékmű, a tér az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része. A Szépművészeti Múzeum
épülete a Hősök tere műemlékegyüttesének része. Budapest programjairól itt olvashatunk bővebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Paskál Gyógy- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében