Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Sárrét Kincse Gyógyfürdő és Strand Püspökladány
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

Karbantartási munkálatok miatt a Püspökladányi Gyógyfürdő Strand (szabadtéri) részlege részlege április 15-től április 26-ig ZÁRVA TART.
A gyógyászati kezelések és a beltéri medencék továbbra is zavartalanul működnek.

 A püspökladányi Sárrét Kincse gyógyfürdő része egész évben, a strandfürdő a nyári szezonban várja a kikapcsolódni vágyó látogatókat.
Püspökladány Tiszántúl közepén, a Sárrét-Nagykunság-Hortobágy tájegységek találkozásánál található. A település termálvizét 1920-ban tárták fel, amely 1987-ben megkapta a gyógyvíz minősítést. A fürdő több mint négy évtizede nyitotta meg kapuit.

Gyógy és wellness szolgáltatások      

A gyógycentrumban fizikoterápiás és balneoterápiás kezelések vehetőek igénybe. A különféle kezelésmódok együttes használatával fokozott mértékű állapot javulás érhető el. A fürdőben számos wellness szolgáltatás: szaunák, szolárium, illetve pedikűr-manikűr, frissítő masszázs és reflexmasszázs áll a vendégek rendelkezésére.
Az aktív pihenés kedvelőit kulturális programok, nevezetességek (Karacs Ferenc Múzeum, Ladányi Galéria, Szoborpark), valamint sportolási, kirándulási lehetőségek (Ladányi halastavak, Horgászás, Hortobágy Nemzeti Park, Arborétum, Kerékpározás) várják Püspökladányban.

 

Nézze meg a püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdőről készült drónvideót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Sárrét Kincse Gyógyfürdő és Strand Püspökladány aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében