Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Selyemréti Strandfürdő
Nyitás: 2021.05.11

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Miskolctapolcán

Kattinson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2021. május 11-től - első ütemben - a Selyemréti Strandfürdő két medencéje nyújt lehetőséget a fürdőzni vágyók számára.
A többi nyitása május második felében várható. A 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értelmében, 18 év felettiek esetében, kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúakat fogadhatunk.  
Az úszómedencénket a 06:00-09:00 óra között megváltott úszójeggyel-, valamint az ezt követő időszakban megvásárolt és a Dögönyöző medence használatára is feljogosító fürdőbelépővel lehet használni.
A miskolci Selyemréti Strandfürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal, többféle medencével és termálvízzel biztosítja a vendégek kikapcsolódását.
A miskolci fürdő 2013 júniusában nyitotta meg újra kapuit. A felújításnak köszönhetően jelenleg 3,5 hektáros parkosított strandterület, hat medence, valamint wellness szolgáltatások várják a vendégeket. A fürdő területén egy három pályás csúszdamedence, egy pezsgőfürdő és egy dögönyöző medence, egy élményelemekkel felszerelt gyermekmedence, egy pezsgőfürdős ülőmedence, egy 50 méteres úszómedence és egy tanmedence szolgálja a vendégek kikapcsolódását.
A strand akadálymentesített gyönyörű, parkos területen található. A fürdő termálvize két hévizes (43-45 fokos) kútból érkezik.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Selyemréti Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében