Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő

Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A fedett uszoda egész évben, a termálfürdő a nyári szezonban várja a vendégeket. Az uszodában korszerű medencék és wellness szolgáltatások, a termálfürdőben különféle vízi élményelemek biztosítják a fürdőzők kikapcsolódását.
 
 
A Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő kiváló pihenési, sportolási és szórakozási lehetőségeket kínál. A fürdőt 2006-ban újították fel, renoválták az ülőmedencét és megépült az új gyermekmedence, a kettő közé pedig egy amfiteátrum jellegű lelátó került.

Termálfürdő

A négy hektáron elterülő termálstrand, parkosított környezetben várja a fürdőzőket. A strandon a feszített víztükrű ülőmedencében pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok állnak rendelkezésre. A gyermekmedencében billenő vödör, fóka, szivárvány csúszda, vízpermet, nyakzuhany és vízgomba várja a gyerekeket.
A medencék felett korszerű, UV-szűrős tetőszerkezet található, amely védi a vendégeket a nap káros sugaraitól.

Fedett uszoda

A fedett részen feszített víztükrű, 50 méteres, nyolc sávos, kiváló minőségű úszómedence, tanmedence, lazítómedence, valamint női és férfi szauna vehető igénybe.
A fedett uszodában az utóbbi harminc év során számos rendezvényt, úszóversenyt, vízlabda-mérkőzést rendeztek. Naponta több százan sportolnak itt, és veszik igénybe az uszoda szolgáltatásait.
 Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá