Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő
Nyitva van

Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő uszodája felújított medencéivel és wellness szolgáltatásaival egész évben, termálfürdője nyitott élménymedencékkel a nyári szezonban várja a vendégeket.
A Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő kiváló pihenési, sportolási és szórakozási lehetőségeket kínál. A fürdőt 2006-ban újították fel, renoválták az ülőmedencét és megépült az új gyermekmedence, a kettő közé pedig egy amfiteátrum jellegű lelátó került.

Termálfürdő

A négy hektáron elterülő termálstrand, parkosított környezetben várja a fürdőzőket. A strandon a feszített víztükrű ülőmedencében pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok állnak rendelkezésre. A gyermekmedencében billenő vödör, fóka, szivárvány csúszda, vízpermet, nyakzuhany és vízgomba várja a gyerekeket.
A medencék felett korszerű, UV-szűrős tetőszerkezet található, amely védi a vendégeket a nap káros sugaraitól.

Fedett uszoda

A fedett részen feszített víztükrű, 50 méteres, nyolc sávos, kiváló minőségű úszómedence, tanmedence, lazítómedence, valamint női és férfi szauna vehető igénybe.
A fedett uszodában az utóbbi harminc év során számos rendezvényt, úszóversenyt, vízlabda-mérkőzést rendeztek. Naponta több százan sportolnak itt, és veszik igénybe az uszoda szolgáltatásait.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében