Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Tatabányai Gyémánt Fürdő
Nyitva van

Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk


A szabadtéri úszómedence nyitása: 2023. május 6. A pünkösdi hosszú hétvége mindhárom napján (szombattól hétfőig), azt követően pedig szombaton és vasárnap újra nyitva a fürdő. Az élményfürdő  és a strandterület teljes nyitása: 2023. június 16.


A Tatabányai Gyémánt Fürdő háromemeletes fedett élményfürdője egész évben üzemel. A strandon a hatalmas parkkal körülvett nyitott medencék mellett óriáscsúszdák is várják a vendégeket.

A Tatabányai Gyémánt Fürdőt gyönyörű természeti környezetének köszönhetően Közép-Európa legszebb fekvésű strandjai között tartják számon, ötezer négyzetméteren terül el.

Medencék és szaunavilág

A hatalmas parkkal körülvett medenceegyüttes egész évben fogadja a pihenni és a sportolni vágyókat. Beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodában két fürdőmedence szolgálja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. A számos élményelemet, fekvő- és ülőfelületet kínáló élménymedence a kedvenc a tatabányai fürdőben, a sodrófolyóval, masszázs- és pezsgőfürdővel rendelkezdő kiúszós élménymedencében pedig óriáskivetítőn figyelhetjük a sportközvetítéseket. Egyenként több mint 30 méteres beltéri csúszdán csúszhatunk, de a kicsik és a nagyobb gyerekek is találnak nekik való medencét. A jacuzziban feltöltődhetünk, az ülőfürdő pedig tökéletes környezet a zavartalan pihenéshez. A szaunavilágban finn szauna, infra-, gőz- és aromakabin nyújt felüdülést, valamint masszázzsal és vízágyas pihenőszobájával segítik a testi-lelki megújulást. A Gyémánt fürdőbe kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek és szüleik gondtalan kikapcsolódására. 

Strand

 A számos élményelemet és fekvő- és ülőfelületet kínáló élménymedence remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak, szórakozzunk, töltődjünk fel és közben élvezzük a különleges óriáskivetítőnkön az aktuális sportközvetítéseket és a legjobb zenéket. Labdázáshoz, fürdéshez, gondtalan játszadozáshoz a gyerekmedencét ajánlják, ahol az önfeledt szórakozást élményelemek is segítik. A legkisebbek a pancsolóban élvezhetik a vízi élményeket. A hullámmednce elhozza a tengerpart csodás élményeit, az adrenalin szerelmesei pedig csúszhatnak az UFO, Anakonda, Kamikaze és Rafting csúszdákon. A játszótér 700 négyzetméteres területen kapott helyet, ahol kalandvárral, mászókákkal, hintákkal és tengerpartot idéző homokozóval várjűk a legkisebb családtagokat. A csodálatos környezetben kialakított fürdő játszótere barátságos, minden kisgyermek számára biztonságos elemekkel épült fel.
 

Járja be a Tatabányai Gyémánt Fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Nézze meg a fedett élményfürdő medencéit!

A játszóházban minden gyermek jól érezheti magát.


A kiúszós medence télen is várja a fürdőzni vágyókat.


Mutatunk még pár 360 fokos képet a strandmedencékről, mekyeket az egérrel tud mozgatni (mobilon az ujjával). 

Nézze meg a Tatabányai Gyémánt Fürdőről készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken? 

Tatabánya a Gerecse és a Vértes közötti völgyben fekszik, környékén remek kirándulási lehetőségek várják az aktív kikapcsolódás kedvelőit. A város elsősorban a turulemlékműről ismert, de a szép panorámájú magaslaton lévő Szelim-barlang is jelentős látnivaló, mivel őskori lelőhely. Tata földrajzi fekvése, természeti szépsége, művészi emlékei maradandó élményt nyújtanak télen is. A 230 ha kiterjedésű, gyönyörű fekvésű Öreg-tó ligetes partjain szép sétautak és a csodaszép, romantikus Tatai-vár hívogatja a kirándulókat. A mesterségesen kialakított Bokodi-tó Oroszlány és Bokod között terül el, az utóbbi évtizedekben kiépített ún. úszó falu miatt érkeznek ide a kirándulók, a különleges, cölöpökre épült horgász házikókhoz hosszú fapallókból álló stég vezet. Érdemes felkeresni még a  Ranzinger Vince-kilátót, a Vitányvárat, és az Ipari Skanzent. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tatabányai Gyémánt Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében