Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Tatabányai Gyémánt Fürdő
Nyitva van

Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információkA Tatabányai Gyémánt Fürdő háromemeletes fedett élményfürdője egész évben üzemel. A strandon a hatalmas parkkal körülvett nyitott medencék mellett óriáscsúszdák is várják a vendégeket.

A Tatabányai Gyémánt Fürdőt gyönyörű természeti környezetének köszönhetően Közép-Európa legszebb fekvésű strandjai között tartják számon, ötezer négyzetméteren terül el.

Medencék és szaunavilág

A hatalmas parkkal körülvett medenceegyüttes egész évben fogadja a pihenni és a sportolni vágyókat. Beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodában két fürdőmedence szolgálja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. A számos élményelemet, fekvő- és ülőfelületet kínáló élménymedence a kedvenc a tatabányai fürdőben, a sodrófolyóval, masszázs- és pezsgőfürdővel rendelkezdő kiúszós élménymedencében pedig óriáskivetítőn figyelhetjük a sportközvetítéseket. Egyenként több mint 30 méteres beltéri csúszdán csúszhatunk, de a kicsik és a nagyobb gyerekek is találnak nekik való medencét. A jacuzziban feltöltődhetünk, az ülőfürdő pedig tökéletes környezet a zavartalan pihenéshez. A szaunavilágban finn szauna, infra-, gőz- és aromakabin nyújt felüdülést, valamint masszázzsal és vízágyas pihenőszobájával segítik a testi-lelki megújulást. A Gyémánt fürdőbe kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek és szüleik gondtalan kikapcsolódására. 

Strand

 A számos élményelemet és fekvő- és ülőfelületet kínáló élménymedence remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak, szórakozzunk, töltődjünk fel és közben élvezzük a különleges óriáskivetítőnkön az aktuális sportközvetítéseket és a legjobb zenéket. Labdázáshoz, fürdéshez, gondtalan játszadozáshoz a gyerekmedencét ajánlják, ahol az önfeledt szórakozást élményelemek is segítik. A legkisebbek a pancsolóban élvezhetik a vízi élményeket. A hullámmednce elhozza a tengerpart csodás élményeit, az adrenalin szerelmesei pedig csúszhatnak az UFO, Anakonda, Kamikaze és Rafting csúszdákon. A játszótér 700 négyzetméteres területen kapott helyet, ahol kalandvárral, mászókákkal, hintákkal és tengerpartot idéző homokozóval várjűk a legkisebb családtagokat. A csodálatos környezetben kialakított fürdő játszótere barátságos, minden kisgyermek számára biztonságos elemekkel épült fel.
 

Járja be a Tatabányai Gyémánt Fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Nézze meg a fedett élményfürdő medencéit!

A játszóházban minden gyermek jól érezheti magát.


A kiúszós medence télen is várja a fürdőzni vágyókat.


Mutatunk még pár 360 fokos képet a strandmedencékről, mekyeket az egérrel tud mozgatni (mobilon az ujjával). 

Nézze meg a Tatabányai Gyémánt Fürdőről készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken? 

Tatabánya a Gerecse és a Vértes közötti völgyben fekszik, környékén remek kirándulási lehetőségek várják az aktív kikapcsolódás kedvelőit. A város elsősorban a turulemlékműről ismert, de a szép panorámájú magaslaton lévő Szelim-barlang is jelentős látnivaló, mivel őskori lelőhely. Tata földrajzi fekvése, természeti szépsége, művészi emlékei maradandó élményt nyújtanak télen is. A 230 ha kiterjedésű, gyönyörű fekvésű Öreg-tó ligetes partjain szép sétautak és a csodaszép, romantikus Tatai-vár hívogatja a kirándulókat. A mesterségesen kialakított Bokodi-tó Oroszlány és Bokod között terül el, az utóbbi évtizedekben kiépített ún. úszó falu miatt érkeznek ide a kirándulók, a különleges, cölöpökre épült horgász házikókhoz hosszú fapallókból álló stég vezet. Érdemes felkeresni még a  Ranzinger Vince-kilátót, a Vitányvárat, és az Ipari Skanzent. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tatabányai Gyémánt Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében