Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tófürdő Szombathely
A Tófürdő Szombathely 2023. szeptember 4-én bezárt. Nyitás 2024. nyár

Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő
Árak és információk

A Tófürdő Szombathely strandja több medencével, élményelemekkel, játékbirodalommal és csúszdaparkkal várja a család minden tagját.
A ligetes környezetben található fürdő hatalmas zöldterületével ideális kikapcsolódást nyújt minden korosztálynak. A gyerekek szórakozását számos izgalmas szolgáltatás szolgálja. A fürdőben egy úszó és egy tanmedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A strandolókat egy élményelemekkel felszerelt kalandmedence, egy gyermekmedence és egy csúszdamedence várja. A medencék mellett négy óriáscsúszdából álló csúszdaegyüttes áll a fiatalabb korosztály rendelkezésére.
A fürdőzők ellátásáról büfé és egy 300 adagos étterem gondoskodik, amelynek teraszáról a park szökőkutas látványtavában gyönyörködhetnek a vendégek. A fürdő területén csónakázó tó található, csónakok és vízibiciklik bérlésére is van lehetőség.

Játékbirodalom

A strand területén egy kilenctornyú, csúszdáival és kötéllétráival ellátott favár szolgálja a gyerekek önfeledt kikapcsolódását. A vár huszonhét méter hosszú falait inkább a nagyobb lurkók hódíthatják meg. A kisebbek számára a vár környékén található vizes játszóhelyek és dombcsúszdák állnak rendelkezésre. A parkban továbbá drótkötélpálya, valamint rugós játékok és mászókák várják a gyerekeket.
A kalandvárosban csoportfoglalkozásokra is adottak a feltételek, a város óvodásainak, iskolásainak, valamint az idősebb korosztálynak is tartanak itt programokat. A játékszerek teljes mértékben megfelelnek a biztonsági előírásoknak, az esésvédelem is megoldott.
 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tófürdő Szombathely aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében