Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ilyen lett a Zsóry fürdő vadonatúj élményfürdője – videó

2017. 02. 13. 14:40
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Valamennyi izgalmas, új attrakció működés közben látható a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő megnyitás előtt álló élményfürdőjében, a tesztüzemről készült videóban. Mezőkövesden, a fürdő új részlegével egy időben, a megújult városi uszoda átadása is várható.
Nyitás hamarosan – lelkesíti a jelek szerint izgatott vendégeit Facebook oldalán a mezőkövesdi fürdő. Azt, hogy pontosan mikor vehetik birtokba az új élményfürdőt és a megújult uszodát még nem lehet tudni, de a videó tanulsága szerint már nem kell erre sokat várni.
Az új, fedett élményfürdő egész évben nyitva lesz majd, benne hullámmedence, három csúszda, sodrófolyosó és egy különleges csésze alakú pezsgőmedence is helyet kapott. Az újdonságok valószínűleg egy új vendégkört is a városba fognak vonzani.
A közeli uszoda is átadásra kész állapotban van már. A lenti videóban ezt is megtekintheti:

Forrás: facebook.com/zsoryfurdo
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...