Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja

2018. 08. 03. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Csúszdás élménymedencés, óránként beinduló hullámmedencés, és gyógyító termálmedencés strand is bekerült abba a listába, ami a legolcsóbb dél-dunántúli fürdőket gyűjti össze. Közös jellemzőjük: a belépő mindenhol 1500 forint alatt marad.

Pollack strand, Pécs

1984 óta működik Pécsett gyönyörű zöld környezetben a Pollack strand, ahol egy feszített víztükrű és két gyermekmedence mellett található még röplabdapálya, tűzrakóhely, valamint hintaágy, gyermekeknek játszótér is. Sőt, előzetes bejelentkezés után még grillezni is lehet. Ha délutántól este 19:00-ig szeretnénk használni a strandot, akkor 900 a felnőtt, 700 a gyerekjegy, de ha csak délelőtt van időnk, akkor 610 a nagyobbaknak, 440 a kisebbeknek a belépő.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Pollack strand

Hullámfürdő, Pécs

1935-ben alapították a híres, pécsi Hullámfürdőt, ami nevét a strandon felszerelt hullámoztató révén kapta, amely 130 centiméteres hullámokkal idézi fel a tenger hangulatát minden órában. Ezen kívül fürödhetünk még egy strandmedencében és 2 fedett is rendelkezésre áll. 4 éves korig teljesen ingyenes a belépés. Felnőtteknek 1000, diákoknak, nyugdíjasoknak 820, de ha csak délután szeretnénk strandolni, akkor még ennél is olcsóbb a jegy.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Hullámfürdő

Sellye Városi Termálfürdő

Az Ormánság központjában, Sellyén 3,2 hektáros parkosított területen található termálfürdő 900 fő befogadására alkalmas. A strand területén egy úszó-, egy tan-, egy termál- és egy gyermekmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Termálmedencéjében a gyógyvíz jól alkalmazható reumás megbetegedések és ízületi gyulladások kezelésére. 3 éves korig ingyenes a belépő, 7 éves korig 500, nyugdíjasoknak, diákoknak 700, felnőtteknek 1000. forint.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Sellye Városi Termálfürdő

Szuloki Termálfürdő

Csak nyári szezonban tart nyitva a Szuloki Termálfürdő, ahol gyógyhatású termálvíz, úszó- és gyerekmedence is várja meseszép környezetben a fürdőzni vágyókat. A magas jódtartalmú, alkálihidrogén-karbonátos, alacsony keménységű termálvizet reumás, illetve nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlják. Felnőtteknek 1200, nyugdíjasoknak, diákoknak 1000, 14 éves korig 500 forint a belépő, helyi lakosoknak természetesen még kedvezőbbek az árak.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Szuloki Termálfürdő (forrás: termalfurdo.cafeblog.hu)

Nagyatádi Városi Termál Strandfürdő

A nagyatádi Strandfürdő májustól augusztus végéig várja a vendégeket egy parkos, ligetes környezetben. A strandon egy nyolcpályás, feszített víztükrű, vízforgatós versenymedence, egy 34-38 fokos, fedett termálvizes pezsgőfürdő medence, csúszdák és egy élménymedence vehető igénybe. Nyugdíjasoknak, diákoknak 900, gyerekeknek 600, felnőtteknek 1400 forintos belépővel kell számolniuk.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Nagyatádi Városi Termál Strandfürdő

Bonyhádi Termálfürdő

A Völgység fővárosának is nevezik Bonyhádot, melynek nyáron nyitva tartó strandján úszó-, az ülő- és a gyerekmedence közül választhatunk, ami csúszdával, csúszdamedence öböllel, sodróárral, gejzír, nyakzuhany élményelemekkel és víz alatti teraszos ülő-fekvő területtel is fel van szerelve. A belépő 3 éves korig ingyenes, 6 éves korig 400, nyugdíjasoknak, diákoknak 1200, felnőtteknek pedig 1490 forint.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Bonyhádi Termálfürdő

Kisszékely strand

Egy kemping mellett terül el a csak nyáron nyitva tartó kisszékelyi strand a Tolnai-Hegyhát vonulatában, erdővel borított hegyek, dombok között. Fürdőzésre és úszásra is kiválóan alkalmas 20x10 méteres medencéje. A strandra az egész napos felnőtt jegy 700, a gyerek belépő 500, 17:00 óra a felnőttek 400, a gyerekek 300 forintért juthatnak be.
A Dél-Dunántúl 7 legolcsóbb strandja
Kisszékely strand (forrás: kisszekely.hu)
A nyitókép a pécsi Hullámfürdőben készült.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem