Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Csúszdás örömök gyereknapra

2018. 05. 23. 19:23
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A közelgő gyermeknap alkalomból csúszdás fürdőket ajánlunk.

Hajdúszoboszló

A 2017-ben Az Év Fürdőjének választott Hungarospa Hajdúszoboszló 15 000 m2-en elterülő Aquapark részében már javában tart a nyári szezon. Az Aquaparkban 10 méter magasból 9 féle csúszda indul: az óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister vagy a Niagara. Hűvösebb idő esetén se szomorkodjunk, ugyanis az Aqua-Palace fedett élményfürdő egész évben várja a látogatókat Hajdúszoboszlón. A fedett fürdőben is kiemelt szerep jut a csúszdáknak, a legmagasabb két emeletet is átölel, több mint 8 méter magas és teljes hossza meghaladja a 74 métert. Húsz medencéje között exkluzív élménymedencék is találhatók, ilyen a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, az indiai stílusú Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő. A Szörf medence segítségével ezt a sportágat is kipróbálhatjuk, és persze az ugrálóvár is kötelező elem.
Csúszdás örömök gyereknapra
Hungarospa Hajdúszoboszló

Szeged

A négy évszakos vízi városban, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban 13 csúszda, és élménymedence várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Mielőtt lecsúszna a csúszdákon, lélegzetelállító látványban lehet része, hiszen a toronyból 360°-os panorámaképet kaphat a városról. Összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll rendelkezésre, ebből a 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb. Az Anaconda mellett van még hagyma alakú, ami egy nagy tölcsérbe érkezik. A kamikaze-val akár 2 mp alatt le lehet érni, de a gyermekmedencében természetesen bébicsúszdák is találhatók.
Csúszdás örömök gyereknapra
Napfényfürdő Aquapolis

Budapest

A télen-nyáron is használható budapesti Aquaworld 19 medencével és 11 csúszdával 4 000 m2-es vízfelületen kínál élményeket. Hegyi patak névre hallgató csúszdája különleges kialakítású, hagyma csúszdája átlátszó, a családin pedig magasságkorlátozás sincs. A legegyedibb mégis a szivárvány, a fekete lyuk és az UFO, hang és látványvilága magával ragad, így ne csukjuk be a szemünket, miközben zuhanunk. Ezeket csak úszógumikkal vehetjük igénybe. Ha már fáznánk a medencékben, akkor irány a termálvizes jakuzzik valamelyike, ami biztosítja izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását.
Csúszdás örömök gyereknapra
Aquaworld Resort Budapest

Gyula

A Dél-Alföld leggazdagabb víziparadicsoma a Gyulai Várfürdő Aquapalotája. Az egész komplexum legszembetűnőbb része a két hatalmas óriási csúszda, ami több 10 méter magasságról indulva megjárja egy vulkán belsejét is, majd, mint a láva, úgy tör ki belőle, a végén a hűsítő vízbe csobbanunk. Azért, hogy a lecsúszás még feledhetetlenebb legyen, különböző vizuális effektekkel érzéki csalódásokat idéznek elő. A Fényalagút testcsúszdán a megszokott test csúszásra van lehetőség, a Fel(l)ejtő fánkos csúszdán viszont hatalmas fánkos csúszással lehet végig száguldani, hogy az élmény minél extrémebb legyen.
Csúszdás örömök gyereknapra
Gyulai Várfürdő
Nyitókép: Hungarospa Hajdúszoboszló