Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hagymatikum: öt csillaggal díjazták az élményfürdőt

2017. 05. 30. 19:40
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Makovecz Imre egyik legmonumentálisabb munkája kétségtelenül a makói gyógyfürdő épülete. Ez a pompás organikus épületegyüttes 18 medencével, és egy exkluzív szauna világgal várja vendégeit. A Hagymatikum élményfürdője a közelmúltban öt csillagos, a gyógyfürdő pedig négy csillagos minősítést kapott.

A makói fürdő is közte volt annak a tíz hazai vizes létesítménynek, amely nemzeti tanúsító védjegyet vehetett át a Magyar Fürdőszövetség májusi közgyűlésén. Az egész család számára gondtalan kikapcsolódást nyújtó élményfürdő öt csillagot, a gyógyfürdő pedig négy csillagot kapott.

 

Hagymatikum: öt csillaggal díjazták az élményfürdőt

 

Páratlan kombináció: gyógyvíz és gyógyiszap

Az idén 5. születésnapját ünneplő makói Hagymatikum Gyógyfürdő a makói gyógyvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak. A marosi iszap 1961 óta hivatalosan is használhatja a gyógyiszap minősítést; mozgásszervi és reumás betegségek esetén ajánlott – csakúgy, mint a 41 fokos, alkáli-hidrogén-karbonátos makói hévíz.

 

Hagymatikum: öt csillaggal díjazták az élményfürdőt
A Hagymatikum fürdőorvosok is segítik az egészségjavulást, fürdő egyedülállóan szép wellness részlege pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak.
A hétvégéket számos akció, változatos programok és sztárvendégek színesítik. A legkisebbeket Hagymanó gyermekbirodalma várja.
Hagymatikum: öt csillaggal díjazták az élményfürdőt

Szauna szeánszok minden nap

Az ország egyik legnagyobb alapterületű szaunaparkjában gőzfürdő és nyolc különböző szauna várja a Makóra érkező vendégeket. A forróság kedvelői a szokásos finn, infra-, fény- és aromaszauna mellett igazi különlegességeket is találnak: gyógynövényes, makói, alföldi is kelo szauna is fellelhető a makói repertoárban. Szaunamestereink a hét minden napján szeánszokkal teszik különlegessé a méregtelenítési folyamatot, ahol különböző felöntési- és legyezési technikák szolgálják a feltöltődést.
Hagymatikum: öt csillaggal díjazták az élményfürdőt
Májustól szeptemberig kültéri medencék és csúszdák is a vendégek rendelkezésre állnak.
Hagymatikum: öt csillaggal díjazták az élményfürdőt
A közeljövőben fejlesztések is lesznek, amikor úszómedencével, családi zónával, ételudvarral bővül a fürdő kínálata.
Fürdőajánló
Hagymatikum
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...