Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Iszapkezelés Gyopárosfürdőn

2013. 07. 05. 13:16
Forrás: Turizmus Online
Fürdőzés
Új szolgáltatást vezettett be a gyopárosi fürdő, amelynek gyógyászati részlegén immár iszapkezelést is igénybe vehetnek a vendégek.
A meleg hőhatására alapozva a gyógyiszap különleges fizikai és kémiai tulajdonságainak köszönhetően gyógyító hatást fejt ki. A hő hatására csökkennek a gyulladások, az izmok ellazulnak és felgyorsul az anyagcsere. A kezelés enyhíti az ízületi duzzanatokat, az izomfeszülést és javítja a porcok, kötőszövetek és a porckorongok tápanyagellátását. Ezen kívül erősíti a szervezet gyulladáscsökkentő és immunfolyamatait. Mindezen hatások tükrében az iszapkezelés terápiaként alkalmazható: a krónikus reuma, mozgásszervi megbetegedések esetén, krónikus izületi gyulladásos folyamatok esetén, emésztési zavarok fennállásakor, a vizeletelvezető szervek krónikus gyulladásai esetén, valamint nőgyógyászati betegségeknél.
A kezelés folyamán a szakorvosi javaslat alapján meghatározott fájdalmas izületek, testrészek kerülnek iszapkezelés alá. A felhasznált iszapkompresszek a kezelés alatt lévő testrészeknek megfelelően, 3 különböző méretben kerülnek alkalmazásra. A kezelések ideje 20 perc, mely után pihenés javasolt.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Nyári füdőtippek

Tombol a nyár! Élvezze a strandmedencék, csúszdák, a melengető termálvíz, a kényeztető wellness kezelések és a széleskörű gyógyszolgáltatások különleges hatását! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem