Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Költők a medencében, líra a szaunában

2017. 03. 28. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Április 11-én, a Kumánia Gyógyfürdőben a csendet és nyugalmat versszavalás fogja felváltani. A magyar költészet napján az idén 5 éves kisújszállási fürdőben szépirodalmi programokkal várják azokat, akik nem csak a testüket, hanem lelküket is szeretnék melengetni. Közeledik a fürdő 5. szülinapja is.
A fürdőkomplexumban április 11-én 15 órától Jámbor József, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház színművésze a medencetérben, majd a szaunában várja a versek kedvelőit. 16 órakor különleges, költészet napi szaunaprogram kezdődik a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilágában.
Költők a medencében, líra a szaunában
A különleges előadás mellett izgalmas helyszíneken tűnnek fel magyar költők alkotásai – elsősorban a Kisújszálláshoz kötődő Csukás István és Arany János tollából.

Szülinapi buli is lesz a fürdőben

Április 30-án 9:30-tól tartja a fürdő 5. születésnapját. Zenével, tánccal, ünnepi tortával, kézművesek utcájával, airsoft, valamint modellező bemutatókkal, ugrálóvárakkal, hajnalig tartó fürdőzéssel várják a vendégeket. Programokról bővebben itt olvashat: 5 éves a Kumánia.
Költők a medencében, líra a szaunában
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Őszi wellness élmény a Szigetközben

Ajándék masszázs kedvezmény és gyerekeknek egy egésznapos Ugripark belépő! Most hatalmas kedvezménnyel: 12 900 Ft/fő/éjtől félpanzióval. Megnézem