Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

2016. 09. 19. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sokan vagyunk, akik imádjuk a vízi csúszdákat. Minél magasabb, kanyargósabb, meredekebb, annál jobb. Bánjuk is, hogy amint véget ér a nyár és bezárnak a szabadtéri fürdők, korlátozódnak a lehetőségeink. Adrenalin függők vigasztalására jöjjön öt beltéri csúszda, ahol rossz időben is szabadon tombolhatunk!

Színek és fények bűvöletében Bükfürdőn

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer várja a vízi száguldás kedvelőit. A beltérből induló és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák fény- és színeffektjei még különlegesebbé és vidámabbá teszik az extrém élményt. Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt. A csúszda kalandon kívül az élménymedencében a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence is további izgalmakat ígérnek.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

Meditrerrán csúszdaélmény Debrecenben

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A legkisebbeket bébi medencével, a nagyobbakat gyerekmedencével és gyermekjátszóval várják a komplexumban. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. A vendégek egész évben számos program között válogathatnak: éjszakai fürdőzések, csúszdabajnokság és szauna szeánszok nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legkisebbek nagy kedvence persze itt is a csúszda, melyből több is üzemel a fedett részen, biztos játékteret hagyva a kicsiknek.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

Csúszdaparádé Szegeden

A négy évszakos Napfényfürdő Aquapolisban a belső élménymedence tér sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel várja a látogatókat. A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 9 beltéri csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére. A szegedi csúszdapark büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, valamint a 223 m hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik majd a külső wellness-medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja majd a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

Vízi élményközpont a fővárosban

Az Aquaworld Budapest élményfürdőben egész évben 15 medence és 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufót választhatják a 11 csúszda közül. Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek. Az Aquaworldben a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonómiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakították ki szolgáltatásokat.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

Csúszás a Várban Gyulán

A nemrégiben megújult Gyulai Várfürdő legszembetűnőbb része a két hatalmas óriási csúszda, ami több 10 méter magasságról indulva megjárja egy vulkán belsejét is, majd, mint a láva, úgy tör ki belőle, és a végén a hűsítő vízbe csobbanva vet véget a szuper élménynek. Azért, hogy a lecsúszás még feledhetetlenebb legyen, különböző vizuális effektekkel színesítik a mókát. A fényalagút testcsúszdán a megszokott testcsúszásra van lehetőség, a Fel(l)ejtő csúszdán viszont hatalmas fánkos csúszással lehet végig száguldani, hogy az élmény minél extrémebb legyen. A trambulin műugrás szerelmesei is otthonra találnak a Gyulai Várfürdő új élményfürdőjében. A családi kalandra vágyóknak se kell megijedniük, mert a négy személyes csúszdán, apa – anya-gyerekek, együtt is lecsúszhatnak, hogy közösen csobbanjanak a finom vízbe.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk