Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk

2024. 03. 13. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sokan vagyunk, akik imádjuk a vízi csúszdákat. Hűvösebb időben azonban korlátozódnak a lehetőségeink. Adrenalin függőknek jöjjön öt beltéri csúszda, ahol rossz időben is szabadon tombolhatunk!

Színek és fények bűvöletében Bükfürdőn

A Bükfürdő Thermal & Spa-ban egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer várja a vízi száguldás kedvelőit. A beltérből induló és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák fény- és színeffektjei még különlegesebbé és vidámabbá teszik az extrém élményt. Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt. A csúszda kalandon kívül az élménymedencében a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence is további izgalmakat ígérnek.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk
Bükfürdő Thermal & Spa

Mediterrán csúszdaélmény Debrecenben

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 méter átmérőjű kupolacsarnokban található. A legkisebbeket bébi medencével, a nagyobbakat gyerekmedencével és gyermekjátszóval várják a komplexumban. A vízi paradicsomban a vendégek egész évben számos program között válogathatnak: éjszakai fürdőzések, csúszdabajnokság és szauna szeánszok nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Sokak nagy kedvence persze itt is a csúszda, melyből több is üzemel a fedett részen: óriás csúszda, kamikáze csúszda, hydro csúszda, családi csúszda, továbbá gyermek és bébi csúszdák várják a kalandok kedvelőit minden időben.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk
Aquaticum Debrecen

Csúszdaparádé Szegeden

A négy évszakos Napfényfürdő Aquapolisban a belső élménymedence tér sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel várja a látogatókat. A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 9 beltéri csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére. A szegedi csúszdapark büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszda, valamint a 223 méter hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk
Napfényfürdő Aquapolis

Vízi élményközpont a fővárosban

Az Aquaworld Resort Budapest fedett élményfürdőjében egész évben 15 medence és 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufót választhatják a 11 csúszda közül.  Az Aquaworldben a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonómiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakították ki szolgáltatásokat.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk
Aquaworld Resort Budapest

Csúszás a Várban Gyulán

A Gyulai Várfürdő legszembetűnőbb része a két hatalmas óriáscsúszda, ami több 10 méter magasságról indulva megjárja egy vulkán belsejét is, majd mint a láva tör ki belőle, és a végén a hűsítő vízbe csobbanva vet véget a szuper élménynek. Hogy a lecsúszás még feledhetetlenebb legyen, különböző vizuális effektekkel színesítik a mókát. A fényalagút testcsúszdán a megszokott testcsúszásra van lehetőség, a Fel(l)ejtő csúszdán viszont hatalmas fánkkal lehet végigszáguldani, hogy az élmény még extrémebb legyen. A trambulin műugrás szerelmesei is otthonra találnak a gyulai élményfürdőben. A családi kalandra vágyók együtt is lecsúszhatnak a négyszemélyes csúszdán, majd közösen csobbanhatnak a kellemes vízbe.
Öt fürdő, ahol rossz időben is csúszdázhatunk
Gyulai Várfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide