Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ilyen lesz az új csúszdapark Tiszakécskén - Videóval

2020. 02. 26. 09:14
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
2020 júniusától látványos, új, családi csúszdaparkkal várja a fürdőzőket a tiszakécskei Barack Thermal Resort. Teljesen egyedi csúszda is kialakításra kerül.
A fiatalabb, kalandokat és aktív időtöltést kereső korosztály számára 2020. júniusban elkészülő  új fejlesztéssel válik teljessé válik a Barack Thermal Resort kínálata, hiszen a gyógymedencéket, a színvonalas szaunavilágot most új csúszdapark egészíti ki.
Tavaly nyárig egy óriáscsúszda működött a fürdőben, amely 27 év után cserére szorult, ezért a fürdő vezetői úgy döntöttek, hogy egy a kor igényeinek maximálisan megfelelő csúszdát építenek.
A tiszakécskei csúszdapark látványterve

Ötemeletes csúszda négyféle élményelemmel

csúszdapark építésével a cél az, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.
Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. A 2 pályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik. A kamikaze csúszda a száguldás szerelmeseinek lesz a kedvence, szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. A negyedik, rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.
A beruházást érdekessége, hogy szemben a fürdőfejlesztések többségével, a Barack Thermal Resortot üzemeltető Tiszaparti Termálfürdő Kft. teljes mértékben saját forrásból finanszírozza.
Egy videó is készült arról, hogy fognak kinézni a csúszdák:
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem