Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Új gyógyfürdője lehet az országnak

2023. 09. 13. 15:20
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A berettyóújfalui Bihar Termálligetben idén júniusban adták át a teljesen felújított és új medencékkel bővített fedett részleget, ahol gyógyászati kezelések is helyet kaptak. Most elindult a fürdő gyógyfürdővé minősítésének előkészítése is.

 

A további fejlesztési tervek között szerepel egy szálloda is, azonban a fürdőhöz kapcsolódó lakókocsis kempinget már idén ősszel átadják. Szintén turisztikai attrakcióként is tekintenek az épülő új vásárcsarnokra, de az aktív – kerékpáros – turizmusban is óriási lehetőség van, hiszen a települést és környezetét 70 km-es kerékpárúton lehet felfedezni: akár Debrecenig vagy Nagyvárad irányába.

 

Mindezt a fürdő igazgatója, Zámbori Péter ismertette a Magyar Fürdőszövetség kihelyezett elnökségi ülésén.

 

A nemrég lezajlott felújítás és bővítés keretében nem csak az úszómedence és az azt befogadó épület újult meg, hanem új termálmedence, gyógyászati kezelések és szaunák és egy tanmedence is helyet kaptak az épületben. Most épp a gyógyászati kezelések kapcsán indul el a fürdő gyógyfördővé minősítése.

 

Berettyóújfalu fürdőjének egyik legnagyobb különlegessége az ún. levente medence, amely már közel 100 éve működik és az ország termálvizes úszómedencéinek egyike.

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem