Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Zalakaros többletszolgáltatásokkal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várja a gyerekeket – Itt a Kidness

2020. 07. 02. 14:52
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

A Kidness kampány lényege, hogy a Zalakarosra szállást foglaló családok 3-12 éves gyermek tagjai az akcióban résztvevő szálláshelyeken igazolványokat vehetnek át, amelyek különböző előnyökre, többletszolgáltatásokra jogosítják fel tulajdonosukat.

Az igazolványokhoz többek között egy egyedi kidness-strandlabda jár a Zalakarosi Fürdőre jeggyel rendelkező gyerekeknek, és díjmentesen tesztelhetik Magyarország egyetlen hullámvasútját is a Zobori Élményparkban.

Több zalakarosi és környékbeli szolgáltató, pl. éttermek, cukrászdák kedvezményeket és ajándékokat kínálnak az igazolványok felmutatóinak.

 

A Kidness programhoz nyereményjáték is kapcsolódik, amelyben wellness hétvégéket, biciklit, görkorcsolyát és hátizsákot nyerhetnek a játék résztvevői.

 

Czimondor Nándor, Zalakaros turizmusért felelős alpolgármestere elmondta, a négyévszakos vízi élményeken túl Zalakaros modern játszóterekkel, virágos parkokkal és olyan interaktív tanösvényekkel várja a gyerekeket, ahol séta közben játékos módon ismerkedhetnek meg a természeti értékekkel. Szinte nincs olyan hotel, panzió, vagy apartman a városban, amely ne nyújtana gyermekbarát feltételeket és szolgáltatásokat a Zalakarosra látogató családok részére. Ezekre az adottságainkra szeretnének ráerősíteni a Kidness programmal.

 

Célunk, hogy ezek az élmények már az utazástervezés fázisában, potenciális, foglalható termékként legyenek elérhetők - foglalta össze a kampány lényegét Kovács Szabolcs, a Kidness koncepció kidolgozója.

 

Ezzel a programmal Zalakaroson tovább bővült a kedvezmények köre, hiszen a fürdő nemrégiben csatlakozott a West of Balaton kezdeményezéshez, aminek keretében a környékbeli látnivalókkal 20% kedvezményt biztosítanak egymás látogatóinak.

Az idén 55 éves Zalakarosi Fürdő által híressé vált város az ország egyik kedvenc úti célja, ha wellness hétvégéről, vagy egy családi nyaralásról van szó. Zalakaros ugyanakkor kedvelt célpont a Balatonon szabadságukat töltők körében is.

 

A kampány részletei, a résztvevő szállodák és szolgáltatók listája, a nyereményjáték részletei megtalálhatóak az alábbi oldalon: www.zalakaros.hu/kidness

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...