Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Alföld Gyöngye Kalandpark

Orosháza-Gyopárosfürdő
További információ
Nagyszerű szórakozás vár minden kedves látogatót az 50 hektáros ősparkban található Alföld Gyöngye Kalandparkban.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


Az Alföld Gyöngye Kalandparkban sok más akadály mellett egy 300 méter hosszú, ügyességi akadályokkal és 6 csúszó pályával bonyolított pályarendszert találunk a nagyoknak, melyet az ügyesebbek egy óra alatt, a félénkebbek kb. 1,5 óra alatt teljesíthetnek.
 

A 2-5 éves, 140 centimétert még nem elérő gyermekek pedig a kis akadálypályán szórakozhatnak: itt 9 pici akadállyal, trambulinnal, egy kis játszótér elemeivel és függő hidas sétával várják őket.
 

Állandó felügyelet


Az akadálypályán biztonságosan szórakozhat az egész család, mivel folyamatos a felügyelet. Az akadálypályához védőfelszerelés biztosított, a beöltöztetést moderátor végzi. A szakszerű beöltöztetést követően pedig egy tanpályán kezdődik meg a betanítás, majd csak ezt követően lehet megkezdeni a nagypálya meghódítását a moderátor felügyelete mellett. A gyakorló pályán lévő eszközök használatát az oktatók értékelik és ők döntenek a vendég pályahasználati alkalmasságáról is.

 

Az Alföld Gyöngye Kalandpark végleg bezárt.

 

Közeli fürdők

 

A Kalandparktól 5 perces sétával elérhető a régió egyik legnagyobb és legmodernebb szórakoztató-komplexuma, az Orosháza-Gyopárosfürdői Park-, Gyógy- és Élményfürdő, amely füves strandjával, hideg- és melegvizes medencéivel, csúszdapályás élményfürdőjével, szaunaparkjával sokoldalú fürdőzési lehetőséget kínál az év minden napján, egyes napokon akár éjfélig is. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Orosháza-Gyopárosfürdő látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Orosháza-Gyopárosfürdő
Látnivalók
Fürdők
Programok
Megközelítés