Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Birizdokart Gokart Stadion Kecskemét

Kecskemét
További információ
A kecskeméti gokart pálya remek választás a száguldás és a versenyzés szerelmeseinek. Akik szeretnek vezetni és egy kis adrenalin-löketre is vágynak, érdemes ellátogatniuk a pályára, ahol kipróbálhatják a sebesség élményét.

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 3000 - 4000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A gokart pálya 8 méter széles és 1070 méter hosszú, lehetőséget nyújt akár 20 gokart egyidejű biztonságos versenyeztetésére is. A pálya kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a verseny izgalmát fokozó pályaszakaszokra, ezáltal nagy kiterjedésű bukóterek, izgalmas kanyarok, a sebesség valódi érzetét megadó hosszú egyenes szakaszok alkotják a pályát. 
A hatalmas géppark, modern beléptető és időmérő rendszer, valamint a 2012-ben épült szabadidőközpont még teljesebbé teszi az itt töltött időt. A géppark minden igényt kielégítő és egyben biztonságos gokartokból áll, köztük 4 db kétszemélyes gokart is bérelhető, mely a gyerekkel érkező családoknak kedvez, a biztonsági övvel felszerelt gyereküléssel ugyanis a legkisebbek is részt vehetnek a felejthetetlen élményben. 
Az étteremben a magyar és nemzetközi ételek széles kínálata várja a vendégeket, a több napra érkezők kényelméről a Gokart Hotel klimatizált szobái gondoskodnak. 
A Birizdokart Gokart Stadion kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására, legyen az családi születésnap, legénybúcsú vagy céges csapatépítő program. A helyszínt Kecskeméten, a Szent László krt. 66. szám alatt találjuk. Nyitvatartásról és árakról ide kattintva tájékozódhat.