Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Brázay-KalandPart

Balatonfüred
További információ
A Balatonfüreden található Brázay-KalandPart közvetlenül a tópaton fekszik, így egyszerre élvezhetjük a strandolást és a kalandparki kikapcsolódást. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1000 - 1500

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A parkban található egy 18 elemes pálya a kicsiknek és egy 67 akadályos pálya a nagyoknak. Közvetlenül a bejáratnál lévő hatalmas fákra építve alakították ki a kalandpark extrém elemeinek többségét. Különböző nehézségi fokozatú mászó- és csúszópályák alkotnak egy hatalmas egységet. Egyes pályaszakaszok a strand egészét behálózzák, még a parti sáv fölött is vezetnek függőhidak, drótkötélpályák. Mindezek különlegessé és hangulatosabbá teszik a strand területét.

 

Extrém kalandpálya, a szórakoztató játékok, valamint egy kellemes hangulatú strand egyedülálló egyvelege: kötélpálya, trambulin, légvár, majomfa, rekeszépítés, pingpong, csocsó vár minden kedves látogatót!

 

Járja be a kalandparkot egy virtuális túrán!

 

Közeli fürdő

balatonfüredi aquapark felejthetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt a nyári időszakban. Többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja a vízi élményekre szomjazó strandolókat az élményfürdőben.