Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Gólyás Borház és Galéria

Szentes
További információ

Szentes egyetlen független borszaküzlete, ahol szakértő segít a borok kiválasztásában, 2008 óta mindig a legizgalmasabb, legaktuálisabb borokkal a választékában.

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


A Gólyás Borház és Galéria 12 magyar borvidék kiváló borait és kizárólag magyar kézművesek és iparművészek egyedi alkotásait kínálja a hozzánk látogatóknak, mely szervesen illeszkedik a Ház tevékenységéhez. A Borházban megvásárolható borok termelői rendszeresen bemutatják a Házban boraikat rendkívül hangulatos, turisztikai attrakció számba menő borkóstolók keretében.

 

Megközelítés

 

A borház Szentesen, a Petőfi utca 4. szám alatt található. 

 

 

A Gólyás Borház és Galéria végleg bezárt. 

 

 

Közeli fürdő 

 

A gyönyörű környezetben található szentesi fürdőben a strand és az uszoda többféle medencével, szaunával, vízi csúszdával és a helyi termálvízzel kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. A strandfürdő egy liget közepén helyezkedik el, amely ideális terep esti sétákra, de könnyed kocogásra is, mivel egy új, gumiborítású futópálya is található a területen, amely 820 méter hosszú és 1,2 méter széles. A Szentesi Üdülőközpontban egy 42-38-35 fokos termál medence, három úszómedence, egy élményelemekkel felszerelt gyermekmedence, egy pancsoló medence és három különböző nehézségű vízi csúszda vehető igénybe. Ezek mellett három szauna áll a vendégek rendelkezésére, amelyekben időnként szauna szeánszokat is tartanak. A strand területén hinta, csúszda, homokozó és libikóka várja a gyerekeket.